Zoeken naar sissy

Uw zoekactie voor sissy leverde 45 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Zoekt 35 jaar West-Vlaanderen - Gistel
dikkerd zoekt
Heren, ik zoek een vaste daddy/meester die graag dikkerds heeft en er geil van wordt, iemand die ik als vaste vriend af en toe eens mag komen zijn ballen legen in mijn mond of slettenkont, jij mag zeker passief blijven, zaad dumpen en mij weg sturen, ik ben ook te vinden voor email slaaf (opdrachten moeten uitvoeren en bewijzen doorsturen), geen gekus of tongen. ik zoek het liefst een oudere heer, regio Gistel/oudenburg/zandvoorde, jij MOET kunnen ontvangen, en graag normaal tot klein geschapen, lichaamsbouw geen echt voorkeur, wel graag fris gewassen en hygienisch. ikzelf ben een 30er, dik, hygienisch, onderdanig, crossdreser/trav met pruik/schmink/lingerie, sta voor veel open. ik houd wel van sissy/slaaf spelen, maar geen hardhandigheden. graag als je dat ziet zitten, dus geen eenmalig gedoe, een reactie met meer dan 20 woorden, ontvangen is een must, foto is altijd leuk ik kijk ook in de winkel wat ik in mijn mond stop maar geen verplichting.  

dikkerd zoekt
Sis 29 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Een sletje
Stiekem ben ik heel geil, voel me helemaal sissy. Draag graag een pruik, high heels, rokjes en een beetje mascara, foundation. Ben volledig onbehaard.  

Een sletje
29 dagen
Sissy/bottom 63 jaar Antwerpen - Rumst
Onderdanige sissy/bottom zoekt do.inante top
Ik ben een jonguitziende zestiger en ben door een vorige vriend opgeleid tot een sissy,/bottom. Ik zoek een dominante top om mij te laten gebruiken/misbruiken als zijn speeltje. Ik heb een vrouwelijk lichaam en kleine tieten. Trefwoorden: tongzoenen, pokeren gepokt worden, mij grondig en diep neuken, massage can mijn luchaam en tieten. Ik woon alleen en kan alle dagen ontvangen. Zelfs vandaag vrijdag al.  
31 dagen
riky 58 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
top man(vent) gezocht.
Bi bottom vijftiger,zoek een top vent die regelmatig een mond en kont zoekt.Geen sissy maar een topvent.Ontvang zoals u wil,bied u mond en kont aan.Liefst voor regelmatig.Ik pijp u graag stijf,dan neuk je me.  
exhibit Nico 48 jaar Antwerpen - Berchem
exhibit gaat naakt in een bos en erna naar de sauna
ik ga eerst rond 15u naakt in het openbaar wandelen me laten begluren me laten betasten daarna ga ik naar de sauna in Berchem waar ik jullie ga pijpen ballen likken me laten neuken voor de lovers hun voetjes kussen en likken ik ben een sissy dus je mag me (mis)bruiken  

exhibit gaat naakt in een bos en erna naar de sauna
  1   2   3   4   5