Zoeken naar sissy

Uw zoekactie voor sissy leverde 96 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
David 49 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Hetero man op zoek
Hey ,50 jarige slanke verzorgde Hetero man in relatie maar met bi kantje voor sissy of tranny tussen 21 en 35jaar. Ik ben wel graag wat dominant en ben top ( ik pijp zelf niet) jij mag me lekker lang pijpen en daarna neem ik je. Ik kick op dames die lingerie of hakjes dragen. Ik kan zaterdagavond 16/03 bij mij thuis ontvangen maar kan mij ook vlot verplaatsen. Indien interesse laat iets weten. Dan stuur ik foto.  
Marcos 58 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Sissy gezocht
Hetero verzorgde man 59 is op zoek naar sissy vrouwelijke travje of trans om dominant of zacht te verwennen. Sta open voor alles zolang het hygiënisch en respectvol is voor beiden. Ook voor regelmatig af te spreken. Ook samen shoppen of parkwandeling. Sissybeginners ook welkom.kan momenteel niet ontvangen wel verplaatsen of op hotelkamer.ik.ben 176 heb mooie pik 16cm geschoren borsthaar. Kan me vandaag vrijmaken, zaterdag overdag, zondag ganse dag. Ook weekdagen avonden of nacht als je hot staat. Welk sletje wil dat ik haar kontje rood zet. Ps Pijp ook als je het mooi vraagt.  

Sissy gezocht
Sissy Pat 43 jaar Antwerpen - Turnhout
Sissy Pat
Waar morgen in de regio. Enkel date kaal geschoren geen baard. Hygiene op de eerste plaats. Bij de juiste klik wat kan er dan gebeuren. Kan niet ontvangen en enkel regio.  

Sissy Pat
Sissy 29 jaar Antwerpen - Turnhout
Sissy
Heeey, Ik zoek iemand waar ik me deze avond bij hem thuis mag tonen in meisjeskledij/lingerie. Liefst een oudere man.Graag wel iemand met geduld want ik weet niet of ik meer durf dan me enkel te tonen. Groetjes. Xx  

Sissy
Kimberly 28 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Vrouwelijke sissy zkt man
Heeft er iemand zin om eens af te spreken?  

Vrouwelijke sissy zkt man
15 dagen
40 jaar sportief 41 jaar Limburg - Bilzen
Zoek voor morgen voormiddag een een CD/Tgirl
Lieve, verzorgde en sportieve gast 1.85m 84kg gbbs 18cm zoekt voor morgen voormiddag en vroege middag een cd/tgirl/sissy om een leuke date mee te hebben. Niets moet, alles mag. Maar als er iets zou gebeuren, wel Safe!! Liefst ook voor vaker. Kijken hier lieve mensen? Laat me dan aub snel iets weten!! Groetjes  
15 dagen
Trav-lover 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Zoek een Trav-CD-sissy-of vrouwelijke gay
Ik verwen je zoals jij het wilt. Alles volgens jouw wensen en grenzen. Niks moet, ik benader en verwen jou als een echte vrouw. Zelf sta ik voor veel open. Discretie en hygiëne gewenst. Beginners of ouder mogen ook reageren.  
Robin 28 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Sissy
Naast elkaar liggen en samen rukken, dat vind ik zalig. Om jou daarna dan te pijpen zoals een echt vrouwtje.  

Sissy
Sissyboy 36 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Sissy naar de sauna
Welke dominante man heeft zin om dit Sissy sletje deze avond te ontmoeten in publieke sauna. Dit sletje gaat straks naar thermen grimbergen en zal onder de kledij sexy lingerie dragen. Deze Sissy zal ook voorzien zijn van een buttplug en een peniskooitje. Welke dominant heeft zin om stiekem het kontje van deze Sissy eens rood te zetten of haar te gebruiken als pijpslet.  

Sissy naar de sauna
sissysletje 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
welke strenge dominante perverse meester neemt bezit van dit sissyhoertje?
slank zeer ervaren sissysletje(1m82, 81kg, 51) is langs deze weg op zoek naar een nieuwe meester. deze sissy is volledig onthaard, nagenoeg taboeloos en verlangt ernaar behandeld te worden als slaaf, slet, hond en hoer. Wie neemt deze taak op zich en mag zich straks eigenaar noemen van de grootste sissyslet van het land?  

welke strenge dominante perverse meester neemt bezit van dit sissyhoertje?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10