Zoeken naar slavin

Uw zoekactie voor slavin leverde 9 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Mstr John 49 jaar West-Vlaanderen - Oudenburg
Echte slavinnetje gezocht., een vrouw (geen m, tv of kop)
Ben je een gevoelige dame die niet bdsm “minded” is lees niet verder.Ik zoek een harde slavin. Dit voor een sessie van een 3tal uur, waarbij ze zich mag verwachten aan Bondage,zweep op borsten en billen,kaarsvet, tepelklemmen, vacuümzuigers op borsten en kut. Grote dildo’s en vibrators, electro, pinwheel, geforceerd orgasme gedwongen pijpen en (liefst bare) ruw geneukt worden. Kortom een echte lust en pijn-slavin. Als tegenprestatie krijgt ze een ruime vergoeding. verdere afspraken als het klikt Heb je wel verder gelezen en het “triggerd” je. Reageer dan!  
Michael 50 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dominante zakenman zkt klassevolle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, reizen,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag "geil met stijl". Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ook ideaal voor studentes. Als je over de nodige looks beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Mag uiteraard ook een dame van een koppel zijn. Ik kick op high heels, nylons (stay-ups), sliploos, maquillage,....Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie wordt mijn persoonlijke luxe lust-slet ?  
Michael 50 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dominante zakenman zkt klassevolle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf....die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, reizen,....waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag "geil met stijl". Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Mag uiteraard ook een dame van een koppel zijn. Ik kick op high heels, nylons (stay-ups), sliploos, maquillage,...Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie wordt mijn persoonlijke luxe lust-slet ?  
Wijtwee 32 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Suikeroom of suikertante
Wij zijn nog steeds op zoek naar die ene persoon man of vrouw Die graag betaald voor dat ietsje meer Hier is een echte slet beschikbaar van gewone tot perverse seks ( ruw zijn ) is een mega pluspunt Ze is erg slaafs en gewillig ze is tot zeer veel in staat Onze regels zijn niet zoenen steeds seks met condoom en ze word nergens bij niemand achtergelaten ( man hier enkel seks met zijn slavin dus voor de reagerende vrouwen sorry vr vr is de bootschap Wat verwachten we liefst oudere persoon hoe ouder hoe liever Jonger mag ook indien ernstig Want dit zijn we zelf ook , en we kunnen niet op iedereen reageren want er komen tal van reacties binnen en doen geen bandwerk Laat jullie stoutste dromen horen en wie weet komen doe uit veel bespreekbaar tot vlug  

Suikeroom of suikertante
Master jens 27 jaar West-Vlaanderen - Brugge
TOTAAL SLAVIN GEZOCHT ZEER GOEDE VERDIENSTE
Zoals de titel al zegt , ik ben opzoek naar een totaal slavin , ik bedoel daarmee een vrouw die zich helemaal aan mij overgeeft. Natuurlijk krijg je daar een mooie beloning voor , het bedrag kan verschillen van date tot date maar je mag toch rekenen op een 1000 a 1500eu per date te verdienen. Het profiel dat ik zoek is iemand die niet ouder dan 45 jaar is , natuurlijk ook een onderdaninge ingesteld hebben , goed kunnen luisteren , tegen pijn kunnen , zich makkelijk kunnen vrij maken op de momenten die ik wil, alleenstaand zijn , een eigen auto hebben is een plus punt maar is geen vereist. ik heb geen bepaald type waar ik op val , dus ik vraag om bij je eerste reactie al een duidelijke foto van je zelf mee te sturen , die foto hoeft zeker niet naakt te zijn maar mag wel natuurlijk. en om het nog even te verduidelijken het gaat dus hier over extreme SM , je hoeft nog geen ervaring te hebben als slavin , maar je moet wel voor alles openstaan Als je intresse hebt stuur maar ik antw al  

TOTAAL SLAVIN GEZOCHT ZEER GOEDE VERDIENSTE
Wij samen 32 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Nog steeds opzoek naar de juiste
Beste mensen wij zijn nog steeds opzoek naar de juiste persoon of koppel Op regelmatige basis , wat zoeken we , oudere man (koppel) mag ook Zelfs dame is welkom , wat hebben we te bieden een pervers lust slavinnetje altijd geil en zin in seks veel is bespreekbaar zo goed als taboeloos, ze word wel nooit alleen gelaten bij iemand en steeds safe seks Dit is een ernstige advertentie dus verwachten we ook ernstigheid Mvg  

Nog steeds opzoek naar de juiste
16 dagen
Michael 49 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dominante zakenman zkt klassevolle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klassevolle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, privé-feesten,...waar jij ook als lust-object zal worden aangeboden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. "Geil met stijl". Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Mag uiteraard ook een dame van een koppel zijn. Ik kick op high heels, nylons (stay-ups), sliploos, maquillage,...Dit alles tegen een vaste vergoeding. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie wordt mijn persoonlijke luxe lust-slet ?  
18 dagen
gewoon ik 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
lust slavin gezocht
Ik zoek een dame die het aandurft om op bed vastgebonden genomen wil worden door telkens een grotere dildo tot zover ze aankan en dan bewerkt te worden met een vibrator tot ze klaarkomt. Dit door een man of eventueel een koppel. Vergoeding is voorzien.  
Master&subje 32 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Suikerdaddy
Wij zijn een koppel samen wonend 39dominant en slavin van 33 Wij zijn opzoek naar de juiste sugardaddy of sugarmom of koppel Bedoeling is dat de slavin aangeboden word voor jullie wensen Er is zo goed als geen taboe voor ons dus laat horen wat jullie wensen Van gewoon tot pervers , behalve , ze word nooit alleen gelaten door de dominant en steeds safe sex , voorkeur ga naar oudere mensen Zoeken echt een real iemand en geen fantasten , reageer met een woordje uitleg en foto discretie verzekerd en gevraagd ( iemand die kan ontvangen is een groot pluspunt)  

Suikerdaddy