Zoeken naar snor

Uw zoekactie voor snor leverde 23 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

28 dagen
Frank 58 jaar Limburg - Leopoldsburg
Creampielicking
Ik ben op zoek naar een koppel dat wel een extra man erbij wil. Leeftijd speelt minder rol, als maar geil is en uiteraard hygiëne en discretie. Date mag vrouw georiënteerd zijn, maar ook bihandelingen zijn mogelijk. Zelf ben ik een verzorgde man van 58; 1m75 en 80 kg, geen baard of snor, intiem geschoren en niet roker. Ik hou vnl van orale seks: fucklicking, tongzoenen, beffen, pijpen, maar ook neuken is uiteraard mogelijk. Mijn fantasie is een creampie te mogen uitlikken. Vrijblijvende kennismaking of camcontact vooraf is uiteraard mogelijk. Liefst spreek ik overdag af. Mochten jullie interesse hebben, dan hoor ik dat graag.  
29 dagen
Frank 58 jaar Limburg - Leopoldsburg
Creampielicking
Ik ben op zoek naar een koppel dat wel een extra man erbij wil. Leeftijd speelt minder rol, als maar geil is en uiteraard hygiene en discretie. Date mag vrouw georiënteerd zijn, maar ook bihandelingen zijn mogelijk. Zelf ben ik een verzorgde man van 58; 1m75 en 80 kg, geen baard of snor, intiem geschoren en niet roker. Ik hou vnl van orale seks: fucklicking, tongzoenen, beffen, pijpen, maar ook neuken is uiteraard mogelijk. Mijn fantasie is een creampie te mogen uitlikken. Vrijblijvende kennismaking of camcontact vooraf is uiteraard mogelijk. Mochten jullie interesse hebben, dan hoor ik dat graag.  
Hot lover 42 jaar Limburg - HASSELT
RIJP KUTJE VERWENNEN
Fitte man van 42 jaar die het leuk vindt om rijpe vrouwen te verwennen. Een jongere, potente kerel met uiteraard goed uithouding en met respect voor elkaars wensen! Veel is bespreekbaar, ik help graag jullie fantasieën als koppel uitkomen. Fysieke gegevens: 1m81, slank, bruin haar. Geen baard, geen snor. Geen tatoeage, geen piercing. Blanke huid. Weinig lichaamsbeharing. Geen ruig type, geen macho, eerder zachtaardig. Groot geschapen. Voor mij is een klik sowieso belangrijk dus indien interesse laat maar weten. Dan kan het aftasten beginnen...  

RIJP KUTJE VERWENNEN
  1   2   3