Zoeken naar snor

Uw zoekactie voor snor leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Escort / Privé Ontvangst > Betaald contact gezocht (6)
Benny 40 jaar Antwerpen - Ekeren 0470661038
Tongzoenen, pijpen, likken.
Hallo ik ben slank en groot en heb geen baard of snor en ben intiem geschoren en ben goed geschapen en goed verzorgd. Ik ben vrijgezel en ben opzoek naar een mooie jonge vrouw voor tongzoenen en lekker likken en pijpen. Andere voorstellen zijn zeer welkom. Ik kan ontvangen.  

Tongzoenen, pijpen, likken.
Benny 40 jaar Antwerpen - Ekeren 0470661038
Geile sex date
Hallo ik ben slank en groot en heb geen baard of snor en ben intiem geschoren en ben goed geschapen en goed verzorgd. Ik ben vrijgezel en ben opzoek naar een mooie jonge vrouw voor een geil avontuur. Ik ben voor veel te vinden dus vraag maar, alles kan niets moet. Ik kan ontvangen.  

Geile sex date
Benny 40 jaar Antwerpen - Ekeren 0470661038
Geile sex date
Hallo ik ben slank en groot en heb geen baard of snor en ben intiem geschoren en ben goed geschapen en goed verzorgd. Ik ben vrijgezel en ben opzoek naar een mooie jonge vrouw voor een geil avontuur. Ik ben voor veel te vinden dus vraag maar,alles kan niets moet.ik kan ontvangen.  

Geile sex date
14 dagen
Justme 34 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Op zoek naar vaste dame voor regelmatig korte dates
Ik ben een respectvolle zachtaardige man uit het Brugse. Normaal gebouwd, geen tattoo, snor of baard, intiem getrimd, niet roker. Ik heb als full-time werkende alleenstaande papa geen tijd voor een relatie. Maar ik mis wel het intieme natuurlijk. Daarom ben ik op zoek naar een niet professionele dame om regelmatig korte afspraakjes mee te hebben. Bij voorkeur bij jou thuis, liefst wekelijks. Mag ook een studente zijn die op haar kot discreet wil afspreken.  
Benny 40 jaar Antwerpen - Ekeren 0470661038
Geil seks maatje gezocht of geile sex date.
Hallo ik ben slank en groot en heb geen baard of snor en ben intiem geschoren en ben goed geschapen en goed verzorgd. Ik ben vrijgezel en ben al een tijdje op zoek naar sex maatje waar het goed bij klikt.liefst en vrouw tussen 22 en 35 jaar.Ik ben wel iemand die op seks gebied heel breeddenkend ben.ik heb tot nu toe nog niemand gevonden die op dezelfde golflengte zit als ik.ik begrijp ook wel dat we mekaar eerst wat beter moeten leren kennen voor dat we grenzen gaan verlengen.ik ben een zacht aardige man en heb altijd respect voor andere mensen. Ik ben nooit getrouwd geweest en heb geen kinderen. Zo nu heb je een beetje een schets hoe ik in mekaar zit. Als je interesse hebt dan hoor ik het graag.Andere suggesties zijn zeer welkom, laat maar horen.  

Geil seks maatje gezocht  of geile sex date.
Benny 40 jaar Antwerpen - Ekeren 0470661038
Geil seks maatje gezocht
Hallo ik ben slank en groot en heb geen baard of snor en ben intiem geschoren en ben goed geschapen en goed verzorgd. Ik ben vrijgezel en ben al een tijdje op zoek naar sex maatje waar het goed bij klikt.liefst en vrouw tussen 22 en 35 jaar.Ik ben wel iemand die op seks gebied heel breeddenkend ben.ik heb tot nu toe nog niemand gevonden die op dezelfde golflengte zit als ik.ik begrijp ook wel dat we mekaar eerst wat beter moeten leren kennen voor dat we grenzen gaan verlengen.ik ben een zacht aardige man en heb altijd respect voor andere mensen. Ik ben nooit getrouwd geweest en heb geen kinderen. Zo nu heb je een beetje een schets hoe ik in mekaar zit. Als je interesse hebt dan hoor ik het graag.  

Geil seks maatje gezocht