Zoeken naar snor

Uw zoekactie voor snor leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 50 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
51 jarige man zoekt ruimdenkende lieve dame
Ik ben 51 jaar, struis gebouwd, geen baard bril of snor. Intiem geschoren, kalend. ZEER respectvol. Ik zoek een dame tussen 35 en 60 jaar oud voor wederzijds genot. Liefst een dame die net als ikzelf niet van rubber houdt. Hygiëne, discretie en respect staan zeer hoog in het vaandel. Ik houd enorm veel van orale sex (zowel geven als ontvangen), knuffelen, zoenen,.... Als het klikt graag voor regelmatige afspraken. Financiële vergoeding bespreekbaar. Indien we vaker afspreken sta ik ook open voor etentjes, saunabezoekjes, enz.... Reacties met (on)herkenbare foto hebben voorrang!!  
joe 66 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
streel en pijpdate
zoek rijpere vrouwelijke(volslanke)dame die me in haar privelocatie overdag kan ontvangen,gehuwd(of in relatie) met toestemming echtgenoot(vriend) geen probleem.ik ben nog goed uitziende gewone vriendelijke man van 182,90kg,geen baard of snor en heb goed niveau.ik zoek in de regio tienen-aarschot-diest-sinttruiden.absolute discretie gevraagd en geboden.vergoeding overeen te komen na telefonisch gesprek;Indien ernstige interesse,wil dan zo vriendelijk zijn van te reageren met contactnummer..vrgr..  
12 dagen
Leuke man 50 jaar Limburg - HASSELT
Dame gezocht voor leuke Date(s) !
Hallo, Ben een verzorgde discrete man van 50, kort haar geen snor of baard. Ik zoek langs deze weg een toffe dame of een leuk meisje om samen te daten op hotel of privé door de week na de middag. Samen elkaar verwennen steeds met respect voor elkaar. Natuurlijk geef ik een vergoeding hiervoor. Liefst reactie met duidelijke foto, hoeft zeker niet naakt. Groetjes alvast X