Zoeken naar soft*

Uw zoekactie voor soft* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Soft date met gespierde man
Ik ben een grote, slanke en nieuwsgierige jongen van 29 jaar die nog maar weinig ervaring heeft met mannen. Zelf heb ik een slank/dun lichaam, maar ben ik niet gespierd. Bij andere mannen vind ik dat echter wel enorm aantrekkelijk. Mijn fantasie is daarom om eens een soft date te beleven met een gespierde man, zodat ik jouw spieren kan bewonderen en aanraken. Wat er verder nog gebeurt, kunnen we samen bespreken. Ik zoek iemand die kan ontvangen in/rond Leuven of in de buurt van de E314 tussen Leuven en Limburg. Graag ontvang ik van jou een reactie met wat uitleg over jezelf en een foto. Hopelijk tot snel!  
koen_ 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
softdate
bi/slank, ontvang senior voor softdate, rukdate  
geert 52 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
softdate , onervaren
hoi ik zoek al tijdje iemand die zijn pik eens wil tonen , ik kijk eerst wat en dan wil ik je pik en ballen eens aanraken en je zachtjes rukken ( mss eens aan zuigen ) en je dan zien spuiten , voor eerste date liefst iemand die rap klaarkomt , als je gespoten hebt zal ik ook wel stijf zijn en als je wil mag je me dan klaarpijpen ook geen fake en kan niet ontvangen , liefst cardate of bij u  
Tim 28 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Eerste soft ervaring
Jongen in heterorelatie zoekt een zachtaardige man om een eerste ervaring op te doen. Discretie en hygiene zijn voor mij super belangrijk. Ik heb een normale/slanke lichaamsbouw en een mooie lul. Een voyeur is ook altijd welkom.  
Jongeman 23 jaar Antwerpen - Kontich
Soft nu met M of TV
Opzoek naar een soft nu onmiddellijk. Ik heb geen ervaring en wil het rustig aan doen. Mss wel meer dan soft. Zowiso top ingesteld. Samen trekken, elkaar aftrekken, tegen elkaar trekken, mss me laten pijpen... en mss meer.  

Soft nu met M of TV
David 46 jaar Brussel (gewest) - Jette
Wie ontvangt me morgen nm
Graag oudere man met respect die discreet kan ontvangen voor soft  

Wie ontvangt me morgen nm
Softdate 37 jaar Limburg - Martenslinde
Gezocht
Ik zoek een slanke 50+ met mooi gereedschap, intiem geschoren, hygiënisch en gezond die mij (35/172/74/16×5/alles lekker glad) kan voor soft date vandaag  

Gezocht
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen wat je wil. Als je wil dan verwen ik jou ook soft. Graag ergens buiten op rustige plaats of in auto of een combinatie ervan. Wie heeft voorstel of opdracht. Verplaatsen in ruime regio is geen probleem.  
Stefan 61 jaar Antwerpen - Berlaar
Soft
Ik ben een sportieve slanke man en zou graag eens bij een nette discrete man langsgaan om een pijpbeurt te krijgen.  
Rob 39 jaar Limburg - Lanaken
Leuke softdate vandaag
Welke slanke jongeman 18j-40j komt er vandaag 12u-18u langs voor een leuke softdate . Samen met elkaar spelen in douche of bed , wederzijds rukken en pijpen . Ikzelf sportief 38j1.74m 74kg 18cm . Graag seintje met je stats aub.  

Leuke softdate vandaag
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10