Zoeken naar soft*

Uw zoekactie voor soft* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dave 48 jaar Limburg - Kinrooi
Bot zoekt top
Ik ben een slanke bottom van 48 jaar, 1m77, 64kg, halflang haar, getrimde pik 16cm en een proper gespoeld neukbaar kontje. Ik zoek een echte top die keihard kan blijven om mij te neuken. Sex waarin veel kan. Rukken, rimmen, pijpen, vingeren, neuken... Ik kan ontvangen en verplaatsen binnen Limburg. Geen softdates, geen cardates.  

Bot zoekt top
Carl 46 jaar Limburg - Heppen
Soft
Zin om namiddag lekker te spuiten, lege zak t weekend in. Wie nog, kan verpl. Hyg must Regio aub Cardate kan ook  
Lekker 30 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Wie heeft zin
Hallo wie heeft zin om mij te ontvangen en van elkaar te genieten enkel soft dus rukken en pijpen. Date zelf op een rustige manier genieten dus heerlijk lang pijpen en rukken tot we samen hoogte punt bereiken! Indien gewenst blijf ik ook passief. Wie ontvangt me? Zelf voorstel doen mag ook! Ik kijk er naar uit!  
Tom 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Slanke jongen zoekt gespierde man
Ik ben een slanke en nieuwsgierige jongen van 29 jaar die nog maar weinig ervaring heeft met mannen. Zelf heb ik een slank/dun lichaam, maar ben ik niet gespierd. Bij andere mannen vind ik dat echter wel enorm aantrekkelijk. Mijn fantasie is daarom om eens een soft date te beleven met een gespierde man, zodat ik jouw spieren kan bewonderen en aanraken. Wat er verder nog gebeurt, kunnen we samen bespreken. Ik zoek iemand die kan ontvangen in/rond Leuven of in de buurt van de E314 tussen Leuven en Limburg. Graag ontvang ik van jou een reactie met wat uitleg over jezelf en een foto. Hopelijk tot snel!  
geert 52 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
softdate , onervaren
hoi , ik zoek al tijdje iemand die mij eens laat kijken hoe hij zijn stijve pik zachtjes afrukt , ik kijk en wil dan je pik eens aanraken en ook eens aan rukken tot je spuit , als het meevalt wil ik hem ook eens in mijn mond steken om eens te zuigen , als je gespoten hebt zal ik wss ook stijf zijn en mag je me klaarpijpen als je wil hoeft niet , liefst iemand die rap klaarkomt  
xxx 40 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Heerlijk genieten
Wie komt er straks langs om samen heerlijk te genieten, softdate of meer? 40, 185, 79, kort zwart haar en bruine ogen, normaal sportief gebouwd..  
Pieter 45 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Vanavond tussen 23u en 1u
Vanavond tussen 23u en 1u rij ik van heusden-zolder naar genk. Wie heeft nog zin in een softdate. Elkaar pijpen, aftrekken en samen lekker klaarkomen. Mag een cardate zijn. Ik heb er nu al zin in. Jij ook?  
danny 75 jaar Antwerpen - Herentals
voor nu 20 uur
lekker soft voor te pijpen voor nu  
Fantasieman 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Allerlei geile scenario's gezocht maand april.
Heb heel de maand april vrij .en zou graag diverse scenario's willen waarmaken. Van soft tot kinky pervers .ik als onderdanige of kan ook wat dominant zijn .cardates outdoor groep extreem .als man of trav .graag wat origineel en enkel echte dates. Geen fakers of rakkers achter hun schermpje .  
KWVL 58 jaar West-Vlaanderen - Torhout
zoek softdate
58/170/75, zoekt voor deze late namiddag tot ongeveer 20 u een ontspannende date in de omgeving. Geen cardate of andere zever. Trefwoorden : strelen, rukken, masseren, tongen, rimmen, pijpen tot ... Geboden en geëist : discretie, netheid, gezondheid. Geen fakers, enkel voor vandaag  

zoek softdate
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10