Zoeken naar speelgoed

Uw zoekactie voor speelgoed leverde 98 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
Rico 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Op zoek naar zwoele date
Hey boys, Ik 1m80, 76 kg, 16 cm, weinig behaard en intiem geschoten. Op zoek naar leuke SLANKE gast tss 30 en 50j ook weinig behaard en niet te zwaar geschapen om lekker tegen elkaar aan te schuren, strelen, likken pijpen, neuken (safe) ik heb niet veel ervaring, maar sta open voor een zwoele uitgebreide date, dus geen vluchtig contact. Bi of gay it's all okay! Graag reactie met foto van lichaam en speelgoed, dan krijg je die van mij zeker terug. Ik ben elke avond vrij tot en met komende dinsdag... x  
14 dagen
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje, ben sportieve man van 54j, 186cm, 84kg en 15x5 cm speelgoed  
Frank 69 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
zk +50 bi >Biljartmaat voor bij mij thuis
hoi, ik sportieve 69 177 76, Ik zk BI biljartmaat!, ik heb biljart in kelder, carambole, speel gemiddeld 2 moyenne ( 50) ik zk eveneens slanke +50j geen baard snor en liefst intiem geschoren, en heel goed voorzien, van lul met blote eikel in erectie. ik ben meer sub lust bttm en pijp graag, jij verzorgd, hygienisch discreet Om af en toe hier bij mij thuis af te spreken of een "biljarke" te doen, je moet wel kunnen biljarten, geen beginners enz. als je reageert doe dit even met fotoke van gerief, en reageer ook alleen als je kan biljarten...de rest prullenbak. tot snel!  

zk +50 bi >Biljartmaat voor bij mij thuis
Speelvogel 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Speelvogels gezocht
Mid 50er zoekt senioren - bij voorkeur 60+ of 70+ - die goed voorzien zijn en er graag mee spelen of showen in de sexcinema. Kijken en bekeken worden en als het klikt elkaar lekker een handje helpen. Uiterste hygiëne en discretie gevraagd en geboden, en geen marginale of opdringerige types, maar rustige senioren die wat te vertellen hebben. Enkel deftige reacties met foto worden beantwoord. Afspraak kan morgen al in sexcinema te Hulst, en de bedoeling is om daar op regelmatige basis met iemand te kunnen afspreken.  

Speelvogels gezocht
15 dagen
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Verplaatsen is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
15 dagen
Gay23 23 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge dominant op zoek naar brave sub
Wie ontvang ik vandaag of later deze week overdag voor een heerlijk, geil avontuur. Ik ben een niet onknappe jongeman (23 jaar, m80, 80kg, 16cm), top en dominant. Ondanks ik top ben speel ik liever met vingers (en een vuist) in je ass dan met mijn lul. Ik wordt helemaal wild als je goed, diep zuigt/facefuckt en netjes mijn zaad slikt. In grote lijnen rust mijn dominantie op pijn en vernedering. Jij bent een toffe gast van maximaal 40 jaar, niet te dik en ondanks een brave sub wel met een eigen karakter. Studenten en leeftijdsgenoten hebben voorrang. En als de eerste keer leuk was, wat belet ons dan om het vaker te doen? Hopelijk tot binnekort?  
15 dagen
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje ,ben sportieve man van 54j, 186cm, 84kg en 15x5 cm speelgoed  
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
flor zoekt echt grote pik en ballen deze namiddag.
Wie heeft grote pik en ballen en laat ze graag verwennen met happy end. Mag wederzijds. Ik ontvang graag discreet alle leeftijden zeker ouder maar GROOT geschapen in Blankenberge. ik ben 65/180/78. 18*5. Bij interesse stuur je volledige stats en foto van speelgoed. Geef juiste email adres door. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Eerlijke advertentie.  

flor zoekt echt grote pik en ballen deze namiddag.
16 dagen
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Verplaatsen is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
16 dagen
Benjamin 28 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Welke daddy kan ontvangen ?
Hoi ben in wervik vandaag Bij wie mag ik vandaag langs komen Ik pijp je heerlijk als de beste lekker nat en sensueel zodat je niet snel klaar hoef te komen x Ik date enkel degene die real zijn! En ik zoek geen cardates! Enkel jij moet kunnen ontvangen In wervik ik ga niet buiten het omgeving! Gelieve een woordje over jezelf eventueel je foto van je speelgoed mag zeker. En je stats.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10