Zoeken naar sta voor veel open

Uw zoekactie voor sta voor veel open leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Steven 33 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Welk meisje/dame ontvangt me vandaag? (zaterdag 6 augustus)
Hallo, mijn naam is Steven. ik ben een man van 33, 1m80 en normaal gebouwd. Ik ben afkomstig uit regio Kortrijk. Via deze weg ben ik opzoek naar een meisje / dame die me vandaag overdag kan ontvangen voor een leuke date en stomende vrijpartij. Leeftijd speelt geen rol voor mij. Ik hou van verwennen en verwend worden. Een vrouw zien en laten genieten vind ik super! Laten we ook jou fantasieën bespreken als je dat wil? Ik sta voor veel open maar niets moet. Discretie en wederzijds respect gevraagd en geboden. Spreekt jou dit aan? Laat me dan vlug iets weten, en zeg me je prijs ;-)  

Welk meisje/dame ontvangt me vandaag? (zaterdag 6 augustus)
Steven 33 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Welk meisje/dame ontvangt me morgen? (zaterdag 6 augustus)
Hallo, mijn naam is Steven. ik ben een man van 33, 1m80 en normaal gebouwd. Ik ben afkomstig uit regio Kortrijk. Via deze weg ben ik opzoek naar een meisje / dame die me zaterdag (6augustus) overdag kan ontvangen voor een leuke date en stomende vrijpartij. Leeftijd speelt geen rol voor mij. Ik hou van verwennen en verwend worden. Een vrouw zien en laten genieten vind ik super! Laten we ook jou fantasieën bespreken als je dat wil? Ik sta voor veel open maar niets moet. Discretie en wederzijds respect gevraagd en geboden. Spreekt jou dit aan? Laat me dan vlug iets weten, en zeg me je prijs ;-)  

Welk meisje/dame ontvangt me morgen? (zaterdag 6 augustus)
Leuke oudere man 64 jaar Antwerpen - Turnhout 0468188312
Leuke oudere man 60 +
Welke leuke dame wil wat bijverdienen om een leuke man van 64 jaar te verwennen. Hoe jij er uitziet of je leeftijd maakt mij niet uit als je maar van seks houdt, ik sta voor alles open dus van een Cardate tot heerlijke seks met elkaar. Ik ben zeer vrouwvriendelijk en hou er ook van om jouw te laten genieten. Dus wil je het nuttige met het aangename combineren reageer dan snel.  
12 dagen
Sven 31 jaar Antwerpen - Geel
Need money
Hallokes ik ben sven 30 jaar uit regio geel. Wegens omstandigheden zit ik in financiele problemen. Ik sta voor veel open en kan ontvangen. Mocht je interesse hebben en meer willen weten laat dan zeker een beichtje. Groetjes sven  
25 dagen
Kaat 35 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Extraatje
Graag had ik in deze financieel zware tijden een extraatje voor mezelf gehad , dat begrijpen jullie wel, ik ben een openminded vrouw van 35j ( d-cup, 1m67 en 68kg) die graag op deze manier een centje wilt bijverdienen. heb je voor mij een leuk voorstel dan hoor ik het graag, ik sta voor veel open maar geen extremen en safe sex graag ik kan niet ontvangen.