Zoeken naar stay ups

Uw zoekactie voor stay ups leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

viv 49 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
CD slet to use and abuse ...
wie o wie wil deze slet in zijn macht krijgen , beheer jij één van de kooitjes die ik heb sleutel of elektronisch naar keuze ...... ben 49j , 1.87//82 normale bouw geil op stay ups , heels , lingerie , kledij ... maar even goed lekker pijpen , rimmen , neuken , geneukt worden , kortom gebruik me zoals je wilt ! maak mme vast , blinddoek me , dwing me (of net niet) ... pas op enkel overdag !!  

CD slet to use and abuse ...
Role play sletje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Wie wil dit spel vandaag spelen
Ben bi man die gek is op rollenspellen. Ik kom solliciteren voor een job als privé assistente bij een dokter. Ik kom binnen en mijn verschijning zit al heel goed. Ik draag een kort kleedje waaronder mijn stay ups of jarretelles net te zien zijn. Verder maken mij naaldhakken met open teen het helemaal af. Het gesprek loopt heel goed en ik wordt aangenomen maar moet eerst een medisch onderzoek ondergaan. Ik stribbel tegen maar je doet gewoon door. Je trekt mijn kleedje uit en ziet iets verdachts in mijn string. Deze trek je ook direct naar beneden en ziet dat ik een man ben. Dan zeg je: ok geen probleem ik onderzoek jou als een vrouw en zal jou gaatje grondig onderzoeken en uitgebreid misbruiken...Je bind mij vast en begint eraan... Kan verplaatsen soms ontvangen. Wie wil dit spel meespelen...  
13 dagen
Geil sletje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Wie wil dat rollenspel met mij spelen
Ben bi man die gek is op rollenspellen. Ik kom solliciteren voor een job als privé assistente bij een dokter. Ik kom binnen en mijn verschijning zit al heel goed. Ik draag een kort kleedje waaronder mijn stay ups of jarretelles net te zien zijn. Verder maken mijn naaldhakken met open teen het helemaal af. Het gesprek loopt heel goed en ik wordt aangenomen maar moet eerst een medisch onderzoek ondergaan. Ik stribbel tegen maar je doet gewoon door. Je trekt mijn kleedje uit en ziet iets verdachts in mijn string. Deze trek je ook direct naar beneden en ziet dat ik een man ben. Dan zeg je: ok geen probleem ik onderzoek jou als een vrouw en zal jou gaatje grondig onderzoeken en uitgebreid misbruiken...Je bind mij vast en begint eraan... Kan verplaatsen soms ontvangen . Wie wil dit spel meespelen... ps mij neuken met condoom.  
15 dagen
Biboy 43 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Wie helpt mij
Hallo ik ben 43 jaar wonende in blankenberge 1m65 65 kg Wat ik zoek is iemand die gek is op van in vrouwenslip en stay ups En die mij wil opleren tot zijn sletje Ik sta voor veel open graag had ik je gepojpt in begin tot je spuit in mijn mond ben licht onderdanig ook Ben zeer discreet en dit verwacht ik ook kan niet ontvangen Wel verplaatsen van blankenberge naar Brugge en knokke tot de haan  
25 dagen
Workcock 29 jaar Brussel (gewest) - Sint-Gillis
Pijpdate
Hoi ben jongeman van 29/170/77. Met een paaltje van 16*6. Ik zoek iemand die mij wilt pijpen.kom jij langs om me lekker klaar te zuigen. Nylons zijn een plus. Heb jij een panty of stay ups aan dan pijp ik je ook wel. Gelieve je stats te vermelden. Ik ontvang.  
Nylonboy 29 jaar Limburg - Koersel
Outdoor pijpdate discrete plek bij mij in de buurt
Ben een normale jongeman van 29/170/77. Met een paaltje van 16*7 mooi verzorgde dikke paal. verkleed in de lingerie van mn vriendin. Ik zoek een lul die ik mag pijpen. Jij mag me ook pijpen. liefst zo jong mogelijk. Maar senioren zijn ook welkom. Zoek een outdoor pijpdate. Je mag spuiten op mijn heels, kontje, lingerie rokje. Iemand die stay ups voor me meeneemt mag spuiten in mijn mondje dan slik ik je zaad in ruil voor de stay ups van je vrouw vrindin moeder maakt niet uit. Graag deze avond. Ik kan zo snel mogelijk. tot 3 uur kan ik ontvangen op een discrete plek waar niemand komt. He doet je broek af en ik begin te pijpen op mijn knieën. Nadat je gespoten hebt zijn we weer weg. Je mag zelf anoniem blijven. Tijdens de date. Stuur me wel je stats door en of je stay ups ook beschikbaar hebt krijg je natuurlijk voorrang.  

Outdoor pijpdate discrete plek bij mij in de buurt