Zoeken naar stomende

Uw zoekactie voor stomende leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mich en Fabi 59 jaar Limburg - Dilsen-Stokkem
Gelijkgestemd koppel voor zwoele momenten met 4
Wij zijn op zoek naar een koppel, om samen zwoele momenten te beleven. We zien een date als volgt: eerst een drankje, en een babbel om het ijs te breken, dan een verdwaalde hand, om te eindigen met stomende sex. Fabi is bi en ik speel graag met een man zijn ballen, of trek hem af, of begeleid zijn penis in Fabi. We houden ook van spelen met olie. Hygiene en fris gewassen is een must. Anaal is taboe. Interesse? We horen het wel. De vrouwen bellen met elkaar om de date te bevestigen.  

Gelijkgestemd koppel voor zwoele momenten met 4
Suske en Wiske 56 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
Wie gaat ook?
Wij gaan nu vrijdag naar de Mistique in Rucphen. Wij zijn een slank,netjes geschoren doenerskoppel,v 1.64m 54kg, m 1.77m 74kg. Beiden licht bi. Wie komen we vrijblijvend tegen voor een gezellige babbel en als het klikt een stomende vrijpartij? Graag reageren met foto, dan krijg je er eentje retour van ons!  
12 dagen
Suske en Wiske 56 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
Wie komen we tegen?
Aanstaande vrijdag gaan wij naar club Mistique in Rucphen.Wij:v 1.65m 54kg,m 1.77m 74kg.Wij zijn een doenerskoppel die beiden houden van tongzoenen, beffen, pijpen en een stevige neukpartij.Welk koppel met een gezond bmi komen we vrijblijvend tegen voor een gezellige babbel en als het klikt een stomende vrijpartij? Graag reageren met een gewone foto, dan krijg je er eentje retour van ons!