Zoeken naar student

Uw zoekactie voor student leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

student 18 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ts/trav in Gent
Hey. Ik ben een jonge student die met met een ts of trav wil afspreken. Je moet wel kunnen ontvangen. Stuur je stats en wat je allemaal wil doen.  
14 dagen
Tinne 49 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Zoek een student om samen te dressen
Ik zoek via deze weg een student om regelmatig stoom te lossen. Iemand die ook intresse heeft in cd of trav. Veel is bespreekbaar en mogelijk. Vrouwelijke jongen mag ook.  
21 dagen
NaughtyStudent 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor vanavond zoek ik een CD
Weke CD heeft vanavond/vannacht zin om af te spreken met een leuke student? Ik kan niet ontvangen op kot vanavond maar kan wel verplaatsen naar jou of outdoor. Enkel doeners en geen fake aub. Ik ben eerlijk en oprecht, verwacht dit ook van jou. Wie beleeft er vanavond of nacht plezier met me X  
24 dagen
Jonas 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Femboy/sissy/crossdresser gezocht die wilt ontdekken
Ik ben student geneeskunde, 21 jaar, zoekt femboy, crossdresser, sissy die samen eens wilt ontdekken en mooie ervaring wilt creëren. Wie weet zit er een vriendschap, fwb, of zelfs relatie in. Ik verwacht gewoon dat je jouw meest vrouwelijke zelf probeert voort te brengen. Ik behandel je met respect, empathie en vooral veel passie. Ik laat je echt vrouw voelen. Ook zij die telkens deze website bezoeken, verlangen naar meer, maar de stap niet durven te zetten mogen ook zeker sturen. Ik ben een chille kerel en je kan gewoon meegaand en open zijn bij mij. Seksueel ben ik dominant. Ook daarin wil ik je comfortabel laten voelen en doen we rustig aan. Maar eens we op gang komen wordt het snel intens.  
25 dagen
Topstudent 20 jaar Antwerpen - Wilrijk
Student zoekte TS of CD
Welke mooie transgender of zeer mooie opgemaakte CD (heels, nylons, pruikje, ...) echt het klassevolle vrouw type dat ik zoek, heeft zin om een fun te beleven met een student? Leeftijd onbelangrijk wel dat je vrouwelijk bent. Ik ben een zeer aantrekkelijke jongeman en zeer verzorgd. Ik heb het nodige respect en de nodige discretie is aanwezig. Graag bij reactie een foto toevoegen en een beschrijving van hoe jij het ziet. Ik verplaatsen als ontvangen. Ik kom ook op hotel als je dat wil.