Zoeken naar sub sletje

Uw zoekactie voor sub sletje leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
nick 23 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
We zoeken een zwarte/bruine lul ;)
Hej! zo dadelijk komt er een klein geil dwergvrouwtje bij me langs. Ik ga haar dwingen om aan een zwarte/bruine lul te zuigen en haar laten neuken. Misschien door meerdere mannen ;) Wie heeft er interesse en spuit dit klein sletje vol? Graag snel een reactie met foto al dan niet onherkenbaar. Dit is een vrij impulsieve oproep dus het telt alleen maar voor nu en niet voor morgen bvb ;) tot zo? :)  
17 dagen
wij 54 54 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
groep buitenlanders
wij zijn een koppel van beide 54j, normaal gebouwd.Graag zouden wij het sletje eens goed willen laten verwennen door een groep buitenlandse mannen. Leeftijd en nationaliteit is van geen belang. Hoe meer hoe liever ze het heeft. Kunnen jullie ons ontvangen laat het ons dan snel weten.  
17 dagen
Jan 39 jaar Antwerpen - Mechelen
locatie
Hoi Wij zoeken voor deze avond een leuke locatie: loft, villa, appartement waar ik met een sletje kan langskomen. Indien jij er goed uitziet en jong bent, kan je haar eerst voor mijn ogen lekker nemen, ik doe nadien mee. Wie heeft iets leuks in Mechelen centrum? Gr, Jan  
19 dagen
Kinky koppeltje 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Koppel zoekt enkele doortastende bi-mannen
Ik, vrouw van een bijzonder kinky koppel, ben op zoek naar 2 3 potente liefst grootgeschapen bi-mannen. De bedoeling is om samen met mij mijn ventje, een onderdanig bi-sletje, onder handen te nemen. Hierbij zijn geen grenzen en is werkelijk alles mogelijk. Ikzelf doe uiteraard heel actief mee en laat me ook graag door jullie gebruiken. Dus ben je bi, dominant en liefst ook een tikkeltje pervers aangelegd, neem dan snel contact. Dit zal doorgaan nu vrijdag in de namiddag. Reageer met kort woordje uitleg over jezelf en fotootje.  
24 dagen
t en BC 30 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Dominante man(nen) gezocht voor harde aanpak van mijn sletje
Wij zijn een kinky koppel van 30v en 40m met een heleboel ervaring in bdsm en kink. Zij is een aantrekkelijke onderdanige blondine. Sportief en recht voor de raap. Al heel wat jaren ervaren als onderdanige en onverzadigbaar in haar slet modus  Hij is haar dominant met een occasionele switch naar een cuckold rol. We zoeken 2 (3?) mannen om bij ons langs te komen en haar aan te pakken. Dominant maar niet in een D/s context om te beginnen. Ze zal zeker doen wat je zegt maar bedoeling is niet om haar uit te lenen als onderdanige, wel om haar hard en lang sexueel te laten gebruiken. WE respecteren onze (en jouw) privacy graag vandaar geen fotos hier maar natuurlijk willen we graag zien hoe je er uit ziet en wie je bent. Stuur dus snel een bericht en wie weet tot binnenkort.  
26 dagen
Kinky koppeltje 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Koppel zoekt enkele doortastende bi-mannen
Ik, vrouw van een bijzonder kinky koppel, ben op zoek naar 2 3 potente liefst grootgeschapen bi-mannen. De bedoeling is om samen met mij mijn ventje, een onderdanig bi-sletje, onder handen te nemen. Hierbij zijn geen grenzen en is werkelijk alles mogelijk. Ikzelf doe uiteraard heel actief mee en laat me ook graag door jullie gebruiken. Dus ben je bi, dominant en liefst ook een tikkeltje pervers aangelegd, neem dan snel contact.