Zoeken naar koppel

Uw zoekactie voor koppel leverde 30 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Black & White 33 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Blanke Meester laat zijn Ebony Klasse Slet keuren door u
Ik stel mijn onderdanig Afrikaans bi superknap en sexy sletje graag een uur coronaproof ter beschikking van een man, vrouw of koppel, ik ben haar Meester. Een uur genieten in een klassevol interieur waar deze zwarte parel netjes vastgebonden ter keuring voor mij en voor u naakt zal klaarstaan. We keuren haar lichaam door haar te bepotelen, tepels en borsten te keuren, betasten, likken, haar lekkere bolle strakke kont te spanken,vernederen, vast te binden aan handen en voeten tot ze weerloos is, ons uit te kleden en te kruipen voor ons en ons met haar handen te verwennen, high heels of knielaarzen te strippen voor ons, zich verplicht moet masturberen en het geil uit haar kut moet ze op ons lichaam smeren 1 uur 180, twee Ebonys kan ook , de 2de pijpt zonder en neukt met kan voor 450 voor idem scenario 1 uur we kiezen 1 knuffelcontact uit, laat maar weten wie van dit schouwspel wil komen genieten. bi vrouw of lesbisch koppel welkom...enkel reactie met foto en tel nr  

Blanke Meester laat zijn Ebony Klasse Slet keuren door u
mixt koppel 33 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Blanke Meester laat zijn Ebony Klasse Slet keuren door u
Ik stel mijn onderdanig Afrikaans bi superknap en sexy sletje graag een uur coronaproof ter beschikking van een man, vrouw of koppel, ik ben haar Meester. Een uur genieten in een klassevol interieur waar deze zwarte parel netjes vastgebonden ter keuring voor mij en voor u naakt zal klaarstaan. Samen keuren we haar lichaam door haar te bepotelen, haar tepels en borsten te keuren, betasten, likken, haar lekkere bolle strakke kont te spanken, haar te vernederen, haar vast te binden aan handen en voeten tot ze weerloos is overgeleverd aan ons, haar te verplichten ons uit te kleden en te kruipen voor ons en ons met haar handen te verwennen, haar lingerie te laten aantrekken en high heels en dan weer te strippen voor ons, zich verplicht moet masturberen en het geil uit haar kut moet ze opzuigen, op haar lichaam smeren en op het onze....1 uur 180, we kiezen 1 knuffelcontact uit, laat maar weten wie van dit schouwspel wil komen genieten. bi vrouw of lesbisch koppel welkom...enkel reactie met f  

Blanke Meester laat zijn Ebony Klasse Slet keuren door u
Michael 50 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dominante zakenman zkt klassevolle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, reizen,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag "geil met stijl". Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ook ideaal voor studentes. Als je over de nodige looks beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Mag uiteraard ook een dame van een koppel zijn. Ik kick op high heels, nylons (stay-ups), sliploos, maquillage,....Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie wordt mijn persoonlijke luxe lust-slet ?  
dirk 47 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
koppel bekijken
Fantaseer er reeds geruime tijd over om eens een koppeltje te bekijken. Wie gunt mij dit pleziertje? Uiteraard voorzie ik een gepaste vergoeding. Tot binnenkort?  
Tom 44 jaar Limburg - HASSELT
Woensdag 21/04
44j sportief gebouwde man uit limburg zoekt een leuke dame of koppel om een spannende date mee te beleven op woensdag 21/04 in de voormiddag. De date gaat door bij jou of op kamers. Liefst regio Zonhoven, Hasselt, Diepenbeek. Interesse? Mail dan een foto van jezelf samen met een leuk voorstel en wie weet zien we elkaar snel. Groetjes  
Filip 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek jonge vrouw of koppel voor soft-spel...geen intiem vereist
Zoek af en toe wat (ont)spanning en dit bij voorkeur regelmatig bij dezelfde persoon. Kan een jonge openminded vrouw zijn of een geil kinky koppeltje. Gaat in de eerste plaats om een spel van kijken, teasen, uitdagen, keuren, opdrachtjes,... Bij klick kan er meer en kan dit groeien bij de volgende date(s). Vergoeding in verhouding. Interesse? Meer info gewenst? Stuur een mail met je gegevens, opmerkingen/vragen/voorstel/fantasie en een foto die zeker geen naaktfoto moet zijn. Dn antwoord ik je zo snel mogelijk en indien het positief is spreken we snel af.  
Michael 50 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dominante zakenman zkt klassevolle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf....die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, reizen,....waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag "geil met stijl". Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Mag uiteraard ook een dame van een koppel zijn. Ik kick op high heels, nylons (stay-ups), sliploos, maquillage,...Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie wordt mijn persoonlijke luxe lust-slet ?  
Alyssa 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent 0475217035
Zoek voor vandaag en morgen mannen
Hey ik zoek voor vandaag en morgen een man,vrouw,of koppel of mannen die een paydate willen met mij.Ik sta voor veel open juist geen anaal.Meerdere mannen kan ook.Ik ontvang in Gent of kom naar u toe. GrtnAlyssa.  

Zoek voor vandaag en morgen mannen
Flipper 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek jonge vrouw of koppel voor soft...intiem niet vereist
Zoek af en toe wat (ont)spanning - liefst voor meermaals - en op zoek naar een open minded jonge vrouw of koppel voor een (regelmatige) soft-date. Tot de mogelijkheden behoren: toekijken, teasen, strelen, handjob of oraal,... eventueel onder de vorm van een rollenspel. Intiem is niet vereist, mag zonder, alle ideeën, fantasieën zijn welkom. Jullie voorstellen zijn welkom samen met je gegevens, gewenste vergoeding en ern foto.  
intens 45 jaar West-Vlaanderen - Aalbeke
golden shower geven en of krijgen
ik kijk voor een meisje of dame, koppel die golden showers geven en of krijgen of willen proberen, messy play  
  1   2   3