Zoeken naar te neuken

Uw zoekactie voor te neuken leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
F... 34 jaar Brussel (gewest) - Elsene
Koppeltje voor deze middag
bevriend koppel 34m-37v zoeken deze namiddag tussen 13u30 en 15u een extra koppel om het v’tje hard te neuken in alle gaatjes. Afspreken op kamer in Elsene welke kosten jij voor je rekening zal moeten nemen (25€ voor 2u). Neuken met condoom. Bij interesse graag reactie met gewone foto en niet het geslachtsdeel.  
ls-rb 49 jaar Limburg - Genk
Wij zijn op zoek naar een leuk koppel voor volledige PR...
Hallo. Wij zijn een Limburgs koppel en op zoek naar en leuk, lief koppel voor fijne kennismaking en uiteindelijk volledige PR. Hij is 49, 178m, bi-schierig, normaal gebouwd, geen bbs, kort donker haar. Zij is 48, 155m, bi, slank, kort donker haar. Wij zoeken een leuk lief mooi koppel waar bij de vrouw zeker bi is (bi man is zeker geen vereiste) voor volledige PR. Graag zouden we rustig willen opbouwen waar bij veel kan en mag. Bij juiste klik kan al bij eerste date een volledige PR gebeuren. Wel zouden wij graag alles zonder cd willen....Wij houden van orale sex zowel geven als nemen. Neuken en geneukt worden met en door anderen vinden wij ook super.. Vinden jullie je hier in terug vergeet dan vooral niet te reageren en ons een positief antwoord te geven!! Tot snel ? Xx PS...bi man is geen must!!  

Wij zijn op zoek naar een leuk koppel voor volledige PR...
ls-rb 49 jaar Limburg - Genk
Wij zijn op zoek naar een leuk koppel voor volledige PR...
Hallo. Wij zijn een Limburgs koppel en op zoek naar en leuk, lief koppel voor fijne kennismaking en uiteindelijk volledige PR. Hij is 49, 178m, bi-schierig, normaal gebouwd, geen bbs, kort donker haar. Zij is 48, 155m, bi, slank, kort donker haar. Wij zoeken een leuk lief mooi koppel waar bij de vrouw zeker bi is (bi man is zeker geen vereiste) voor volledige PR. Graag zouden we rustig willen opbouwen waar bij veel kan en mag. Bij juiste klik kan al bij eerste date een volledige PR gebeuren. Wij houden van orale sex zowel geven als nemen. Neuken en geneukt worden met en door anderen vinden wij ook super.. Vinden jullie je hier in terug vergeet dan vooral niet te reageren en ons een positief antwoord te geven!! Tot snel ? Xx PS...bi man is echt geen must!!  

Wij zijn op zoek naar een leuk koppel voor volledige PR...
koppel 49 jaar Antwerpen - Brecht
Vandaag
Hoi wij koppel bivrouw 41j m67 87 105dcup m 48j m89 87 houden van panty s pr in de zelfde kamer neuken zonder cond zoek voor vandaag date kunnen ontvangem zijn van brecht indien je kan vandaag horen we graag van jullie grtjes paul en mc  

Vandaag
24 dagen
Wij2 35 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Vrouwtjes wisselen vanavond
Wij zijn een koppel van 33v en 35m. We willen een to the Point date vanavond. Geen eindeloos gepraat, maar gewoon er in vliegen. We spreken af en neuken elkaars en eigen vrouw tot we niet meer kunnen. Zij is onderdanig, heeft het graag stevig en is voor veel in. V-v, hard neuken, Billenklets, hair pulling doggy, facial, slikken,... Intiem is safe, geen anaal. Voor de rest kan veel. Zij is een slanke dame, porno lijfje, b cub. Hij normaal gebouwd, donker haar, goed geschapen. Zijn hier gelijkgezinden?  
Paul en mc 49 jaar Antwerpen - Brecht
Puur genot
Hoi wij koppel bivr 41j 167 87 105d cup m 48j m89 87 zoeken koppel voor vandaadag en morgen en die net als wij houden van panty s en stay ups pr in de zelfde kamer wij zijn van brecht en ontvangen wij neuken bare zoeken ook vast koppel voor geil sex regelmstig en samen andere dingen ook te doen grtjes paul en mc  

Puur genot