Zoeken naar thuis seks

Uw zoekactie voor thuis seks leverde 32 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
noname 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
echte perverse slet welkom (vrouw)
zoek vrouwelijke liefhebber van bizarre seks alcohol sperma pis eindeloos neuken spuwen kots enz. mensen zonder referentie of andere herkenbaarheid hoeven niet te reageren je krijgt toch geen mail terug.  
Viktor 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanige vrouw gezocht
Hallo, ik ben hier op zoek naar een onderdanige vrouw die ik kan aanbieden voor gebruik aan mannen in seksbioscoop, clubs, naaktstrand, openbare plaatsen, privé party... Wie staat hiervoor open ? Laat het me snel weten. Grtz.  
Hughe 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
zoek onderdanige hete 50+ slet
Pijn is niet toegelaten, maar je bent vreselijk geil. Niets mis mee, maar onderdanig, je wordt het speeltje van mijn lusten. Je spuit, je bent anaal actief en je laat je domineren door een mooie man. Let op, eerst komt het orgasme van de vrouw op de eerste plaats, maar ik bepaal. je heb grote borsten en je kan uren wilde seks aan. YOU are my seks mate.  
victor 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
erotische intelligentie :) delen ...?
“Pleasure does take many forms !” gewoon oprecht genieten van en met mekaar ...het mag ook wat spannend erotisch zijn : opwindende dominantie versus submissie met charme en klasse … & ook het ‘mentale' ;neen aan het betekenisloze platvloerse. ja aan warm betrokken ,(emo) intelligent en creatieve klasse met brede interesse !“ Ontdaan van kleren, niet van waardigheid", d.w.z.met tederheid en respect genieten ! Matchen onze belevingen én onze verwachtingen ? Heb je er ook zin in ? Proberen eens ? Het moet uiteraard gaan om een 'en/en' met bovenal genieten ! ( dus graag : LAT-relatie, geen louter seksrelatie, eerder relatie met prikkelende seks. ) Ik reageer graag als je mijn aandacht kan trekken... groetjes, Victor  
jessie 26 jaar Zuid-Holland - Den Haag
Kinky chick hier!!
Wat ben ik blij dat we in deze tijd leven en je jezelf gewoon bloot kunt stellen op het internet en je als kinky meid ook gewoon kinky mag zijn. Mijn naam is Jessie en ik ben een behoorlijke kinky chick en geniet enorm van erotiek. Regelmatig verleg ik mijn grenzen en experimenteer ik met nieuwe dingen. Ik hou van porno, van seks in het openbaar en parenclubs. Momenteel ben ik vrijgezel en ondanks dat er veel mannen in de buurt zijn die iets met mij willen beginnen ben ik afhoudend. Dit omdat ik namelijk een man zoek die net als mij is en samen met mij kinky wil zijn. Vandaar dit oproepje. Gewoon schrijven als je denkt die man te zijn hoor. Ik bijt niet. Nou ja....  

Kinky chick hier!!
Frank 53 jaar Limburg - Bree
Pervers afspraakje
Ik kick op perverse seks. Zoek vrouw die in mijn bek wil pissen en haar kont wil laten rimmen. Andere perverse voorstellen zijn ook welkom alsook penis/ballen marteling. Omgeving Noord-Oost Limburg.  
mr extreem 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek ernstige relatie met vrouw
houden van extreme seks met man/vrouw. als je moet vragen wat dit inhoud, zitten we wellicht niet op dezelfde golflengte. je moet dus echt gebruikt willen worden anders heeft het weinig zin.  
mr extreem 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
als slavin 48 uur aan de ketting
doe geen moeite als je niet van extreme seks houd. je krijgt een centraal plekje waar je 48 aan de ketting gaat. iedereen die in deze periode op bezoek komt m/v kan en mag met jouw doen wat hij/zij wil.  
hans 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
onderdanige seksminnares gezocht
Man die het initiatief neemt in de omgang zoekt een onderdanige seksminnares… Ik ben een grote blonde man, heel sociaal in de omgang, heel ruimdenkend en op zoek naar iemand om op regelmatige basis te ontmoeten als minnares, wel altijd overdag en op de weekdagen. Ik zoek vriendschappelijke omgang, in discretie, om elkaar lijfelijk te verwennen. Ik zal veel aandacht voor jou genot hebben, mijn heerlijkste gevoel is om een vrouw lekker te zien klaarkomen. Hoe oud je bent of hoe je er uit ziet is van minder belang dan dat er een klik is met elkaar. Zelf zie ik er goed uit voor mijn leeftijd zegt men mij, maar dat is aan jou om te beoordelen. Ik ben groot (ja, overal) en blond, baard, snor noch bril, heel hygiënisch en betrouwbaar. Kennismaking via antwoord op dit bericht. Wie reageert hierop ? Als je reageert wees niet bang, ik ben niet van type dat je lastig valt of opdringerig is.  
Steven 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Cuck voor koppel
Deze onderdanige, verzorgde en niet onaantrekkelijke man (1m75) heeft zin in een opwindende date. Welk koppel vindt het opwindend me te laten toekijken en klein te maken, lichamelijk en/of verbaal, terwijl ze seks hebben? Ervaring is geen must, een open mind een beetje wel. De vrouw bij jullie is zeker dominant, samen kan ook. Spreek me in een reactie liefst nog niet aan met een titel waar ik (nog) niet om heb gevraagd. Enthousiasme en openheid zijn wel heel welkom, zolang dat kan op een (in deze fase) beleefde manier. Ik wil eerst met jullie een gesprek kunnen hebben, ook over grenzen en wensen, zodat het toch een beetje als mens klikt, voor we onszelf beleven, en ik me onderwerp.  

Cuck voor koppel
  1   2   3   4