Zoeken naar toffe

Uw zoekactie voor toffe leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
kurt 65 jaar Antwerpen - Lier
de speld in de hooiberg
Ben jij die toffe spontane dame die mijn soulmate is, de dame die ik zoek, die ik wil koesteren om samen dromen, verlangens te realiseren? Ik een attente spontane discrete man. Verzorgd, grijzend haar, hygiënisch en ondeugend verlangen. Samen spannende doen, geil mailen, chatten, elkaar massaren, jou vingeren en zien en horen genieten. Dat is mijn verlangen, een discrete vriendschap onder motto "geil met klasse". Veel kan niets moet. Een club, een erotische cinema als jij er zin in hebt kan veel!!!!!!  
11 dagen
Joris 28 jaar Limburg - Ham
Misschien ben ik u speld in deze hooiberg
Hallo dames. Wie ben ik ? Ikzelf ben een jongere man van 28jaar met vrije tijd voor een toffe dame . Mijn dagen vul ik momenteel vooral met men sportieve hobby . Zelf ben ik in het bezit van een goede portie humor en positieve mindset in het leven . Hygiëne en discretie kan je zeker verwachten van mij en ik van u . Zelf rook ik niet . Naar wat ben ik opzoek denk je dan . Wel een toffe dame met een goede babbel die weet wat ze wilt en zoekt in een portie vertier . De leeftijd van deze dame speelt voor mij niet veel van belang ook zie ik geen probleem met vrouwen die een partner hebben . Als u nu nog aan het lezen bent twijfel dan niet om in contact te komen en wie weet . Mvg Joris  
11 dagen
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie
Hoi gezocht nerdy vrouwtje , ik leer jouw alles wat je wenst je rookt niet draagt ook panty's niet verlegen om goed te pijpen enz ... je rookt niet is een pluspunt. Ervaren vrouw of meerdere vrouwen mogen ook reageren, deze besneden gesteriliseerde dikke lul met goede uithouding is het zoeken moe. Omdat ik momenteel poly gevoelens heb kan een date met een koppel ook daar ik licht bi ben (top). Wie mag reageren , een toffe vrouw , of een paar vriendinnen , of een koppeltje , normaal postuur zoals ikzelf en rokers dus dat ja. Op een avond na 19h kan ik ontvangen ik ben single dus ja.  
12 dagen
Wesley 37 jaar Antwerpen - Zoersel
Geen toffe vrouw dame aanwezig vanuit de buurt
Hallo dames Welke dame is net als ik zelf opzoek naar een leuk contact waar bij veel kan een leuke babbel een luisterend oor zijn genieten van kleine dingen samen gewoon fun en plezier maken als we beiden een klik hebben kan er meer ook als we er samen voor openstaan Zelf ben ik 37 jaar slank sportief gebouwd geen baard bril of snor bruine ogen m70 groot 62 kilo zeer verzorgd verder drink en rook ik niet hygiëne absoluut geboden en discretie gewenst is geen probleem Bij intresse of verdere vragen hoor ik het graag Grtjs wesley  
Genieten 35 jaar Antwerpen - Deurne
Samen genieten
Hallo iedereen  Ik ben mike 35j oud en opzoek naar een tof koppeltje of damen  een koppeltje of damen waar ook respect en hygiene hoog in het vaandel heeft staan Zelf ben ik een zeer goedlachse man die ook altijd open staat voor een toffe babbel of een gezellig terrasje  Ik ben niet opdringerig en zou dan ook graag een tof koppeltje of damen ontmoeten waar ook humor belangrijk is  Zodat we samen kunnen komen bij een vlotte babbel en wie weet bij een leuke klik zoveel meer  Zijn jullie een koppeltje of damen die nog opzoek is naar een vaste huisvriend ,Dan maak ik graag met jullie kennis Dus stuur gerust beetje uitleg over jullie zelf , en als je een fototje stuurt Liefst een gewone de rest ontdekken we later bij een leuke klik  

Samen genieten
12 dagen
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie niet
Hoi deze single man 47j niet roker op zoek naar toffe vrouw uit omgeving Retie Tot Hoogstraten. Ikzelf zoen graag , knuffel graag , op de eerste date is dit al ok.Verder graag oraal geven , vele standjes samen te overleggen, wegens besneden kom ik niet snel klaar.Ik val wel op het type met panty's , rokjes enz, normaal postuur zoals ikzelf , klein buikje is niet erg hoor ik ben ook niet perfect. Wie durft reageren ? Ontvangen of verplaatsen kan ik pas na 19h omdat ik vast werk heb.We bespreken altijd alles samen , wel iemand met ervaring en durf want hou wel van experimenteren.  
12 dagen
Mathias 38 jaar Antwerpen - Berlaar
Zwemmaatje
Hej Hej ik ben een 38 jarige spontane openminded jongeman uit de Kempen. Ik ben 1m80 78 kg licht gespierd blauwe ogen br haar. Ik heb een heel hoog libido en veel fantasie. In die fantasie zoek ik nu een zwemmaatje. Ik ga zeer regelmatig zwemmen en zoek nu een toffe meid/ dame die mee wil gaan zwemmen… samen het hokje in… elkaar zien uitkleden… er kan veel… interesse? Veel is bespreekbaar en discretie geboden. Hopelijk tot snel? Foto’s kan na respons.  
Hans 26 jaar Antwerpen - Zoersel
Vaste fbw relatie gebonden of single (zonder condoom mogelijk)
Ik zoek via deze weg een toffe vrouw/meid gebonden of niet die toevallig ook op zoek is naar een vaste fwb relatie zonder verplichtingen en verwachtingen alleen ongeremd en avontuurlijke fun (seks zonder condoom mogelijk). Iemand die hygienisch is en met leuk karakter tussen liefst tussen de 20-40j dat zou ideaal zijn. Zelf ben ik 1m87 74 kg sportief gebouwd en met een torenhoog libido! Ik kan verplaatsen en kan je soms ook wel eens ontvangen in een aangename sfeer. Of ergens stiekem hehe x.  

Vaste fbw relatie gebonden of single (zonder condoom mogelijk)
13 dagen
Wim 58 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze 0474925970
Toffe dame
Hallo ben op zoek naar een toffe fwb.leeftijd of origine van geen belang.ben single 170 60 geschoren op de juiste plaatsen.geen extremen maar genieten van en met elkaar.ik kan ontvangen of kom naar je toe. Alvast de groeten.  
Joris 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sportieve kerel zoekt fuckbuddy
Ik zoek via deze weg een toffe meid die toevallig ook op zoek is naar een fwb relatie zonder verplichtingen en verwachtingen alleen ongeremde fun. Iemand hygienisch met leuk karakter tussen 20-40j zou ideaal zijn. Ik ben zoals je ziet geen onsportieve jongeman die ook goed voorzien is in alle dimensies. Hopelijk tot zo !  

Sportieve kerel zoekt fuckbuddy
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10