Zoeken naar toffe

Uw zoekactie voor toffe leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Koppel7274 48 jaar Limburg - Borgloon
Koppeltje7274
Wij koppel, zij 45j, hij 48j, zijn op zoek naar leuke toffe man van 25j tot 50j. Sta jij open voor een vrouwvriendelijke triodate waarbij eerst een uitgebreide kennismaking hoort, dan graag zien we je reactie waarbij enkele fotootjes zijn toegevoegd.  
koppeltje 32 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
sensuele date
Koppel dertigers zoeken een toffe normaal gebouwde kerel (min. 175cm, max. 36jaar, ev. bischierig) om samen de vrouw te laten genieten. Dit bij jou thuis/kamer of buitenlocatie. Massage, teasing, wifesharing, hygiëne, discreet, safe sex, Stuur een uitgebreid scenario (geen lange kennismaking!) samen met een duidelijke foto van jezelf en uw speelgoed. De meest prikkelende voorstellen krijgen respons. Tot binnenkort.  

sensuele date
Luc Goossens 60 jaar Antwerpen - Brasschaat
Enkele nette toffe heren gezocht, voor een goede daad!
Wij koppel 50gers, zoeken enkele nette mannen heren om het vrouwtje stevig te verwennen. Ikzelf heb door de medicatie die ik moet nemen voor mijn ziekte problemen om een goede erectie te krijgen.Wij wonen in Brasschaat bij Antwerpen. Stuur een foto en een foto van uw penis in erectie (min 16 cm). Geen fotos, geen antwoordt. Alles mag, penetreren en in haar klaarkomen. Afzuigen, beffen, anaal. NIET KUSSEN! Dat blijft van mij, ik blijf ook aanwezig en zal eventueel filmen. (moet toch iets doen) U mag een masker dragen als je dat wilt. We zoeken: twee nette gedistingeerde heren van minstens 30 tot +/- 50 jaar, met een penis van minimum 16 cm lang en 5 cm dik, goed uithoudings vermogen en blank en belg.(Geen Africanen of Oostblokkers.)Als aan alle criteria voldaan is, altijd antwoord. Laat vlug weten wanneer het past voor jou, als je wilt kan je ons uw tel doorsturen om verder af te spreken. Ik hoop snel enkele toffe mannen te vinden die ons willen helpen. Lieve groetjes van ons.  

Enkele nette toffe heren gezocht, voor een goede daad!
18 dagen
Maakhetgezellig 39 jaar Antwerpen - Turnhout
Koppel zoekt man
Gezellug koppel M39 V22 zoekt Een toffe gezellige man niks moet alles kan deze avond omg turnhout niet te oud niet te groot en niet te dik 😬 Laat maar horen graag reageren met foto van je incl gezicht !  
Koppeltje 69 49 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Koppel zoekt leuke bi man
Koppel van rond 45jaar sportief en vreugde vol zoekt toffe bi man of vrouw om samen toffe vriendschap op te bouwen als ook samen plezier te maken spreekt u dit aan laat gerust iets weten en wie weet ontmoeten we mekaar  

Koppel zoekt leuke bi man