Zoeken naar toffe

Uw zoekactie voor toffe leverde 21 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sam 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een mailtje achter!
Hey, ik ben een vriendelijke jongen van 26jaar, slank, niet roker en verzorgd. ben jij een studente of vrouw die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbel, een goede knuffel en natuurlijk ook passionele seks. Ik kan niet ontvangen, dus jij liefst wel, of we regelen iets anders om af te spreken. Dus dames laat maar iets van jullie horen, een foto is altijd welkom, ook leuke voorstellen ;). Hopelijk ben jij deze aangename vrouw die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een mailtje achter!
17 dagen
Steven 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek een toffe studente die een bijverdienste wil
Ik ben Steven, een verzorgde gezonde vrijgezel met een druk leven, zowel op zakelijk vlak als prive. Zoals iedereen heb ik nood aan affectie en seks, en daarom zoek ik een leuke studente die heel discreet wel wat wil bijverdienen. Ik ben leuk, betrouwbaar, stipt en ruimdenkend. Slank tot dik, groot tot klein, wit tot zwart, ik sta voor alles open, want de klik is het belangrijkste. Ben jij nog geen 24 en heb je interesse, stuur dan zeker een berichtje liefst ineens met foto. Afstand is geen probleem, dus alle provincies zijn welkom.  
20 dagen
Stijn 34 jaar Brussel (gewest) - Anderlecht
Dames voor trio
Hi, Ik ben Stijn een verzorgde normaal gebouwde Brusseleir en ik ben op zoek naar 2 minstens bi-schierige dames die met mij een trio willen beleven. Ik heb dit al enkele keren mogen beleven, en wil het eens met nieuwe dames proberen. Dus zijn jullie 2 verzorgde, openminded, bi (schierige) of lesbische dames en willen jullie mij graag eens in jullie liefdesspel betrekken ? Stuur mij dan een berichtje en als het klikt, kunnen we samen "toffe dingen" doen Jullie prijs is mijn prijs ! Tot snel ? groetjes Stijn  
20 dagen
marc 53 jaar West-Vlaanderen - Sint-Andries
gewoon kijken
hoe jij, toffe dame ( leeftijd niet zo belangrijk) voor me zit of ligt en masturbeert ( geen verdere aanrakingen - gewoon kijken en bekeken worden ) Kan ontvangen en verplaatsen. Vergoeding voorzien.  
21 dagen
bram 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
welke singel jonge vrouw zit in de problemen
knappe man zoekt wekelijks contact met toffe vrouw met niveau die wil mij gezelschap houden en mij haar borsten wil laten zien. graag eerlijke reactie met foto. vergoeding voorzien.  
21 dagen
francois 35 jaar West-Vlaanderen - Bredene
welke vrouw is geil en heeft het finantieel niet gemakkelijk
hallo leuke slanke man singel zoekt toffe vrouw om op regelmatige basis contact op te bouwen. en zo het leuke aan het aangename te koppelen. milfjes met veel kinderen mogen ook reageren ,als je maar geil bent. tot straks??? graag reactie met beschrijving en foto xxx  
23 dagen
Stef 37 jaar Antwerpen - Lier
Jonge zakenman zoekt discrete vrouw/studente
Hoi, Ben je op zoek naar een leuke en avontuurlijke aanvulling van je inkomen? Ik ben een verzorgde jongeman met niveau en goede opleiding, die op zoek is naar één vast meisje voor regelmatig discreet betalend contact. Ik ben een vrijgevige minnaar met een gezond libido, dus ook jouw genot is voor mij belangrijk. Ik kom steeds mijn afspraken na, discretie is gevraagd en geboden, en we maken goede afspraken vanaf het begin. Wat ik zoek is een ongecompliceerde regeling met respect voor elkaar, en vooral veel (bed)plezier. Soms kan je ook mee op reis als je wil/kan. Ik ben drugsvrij, ziektevrij, geen tattoos of piercing, niet roker en drink enkel op toffe feestjes. Wat ik zoek is een eerlijke gezonde vrouw of studente met levenslust (zwanger is ook ok). Je mag een relatie hebben, maar wat ik niet zoek zijn doorwinterde professionals. Interesse? Stuur me dan een berichtje en vertel me wat over jezelf (foto is zeker welkom), dan contacteer ik je discreet. Durf de stap te zetten. X  
24 dagen
Jens 45 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Fantasie : 2 dames gezocht voor geile duo massage
Dag dames. Ik ben Jens, 45 jaar. Slank, sportief en verzorgd. Regio Limburg. Ik zoek 2 toffe dames voor een hete geile en sensuele duo massage met happy end. 2 vriendinnen, 2 zussen, ... kan allemaal. Ik hecht zeer veel belang aan respect en discretie. Ik zoek vooral 2 spontane dames. Geen professionals aub. Leeftijd dames : tussen 21 en 57. Bij voorkeur dames uit de regio. Wie maakt mijn fantasie waar ? Graag een leuk berichtje met een korte omschrijving van jullie en hoe jullie de date liefst zien verlopen. Ben zeer benieuwd naar de reacties. Mvg. Jens  
Mr Bluesky 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
*** Regelmatige afspraakjes / minnares gezocht ***
Toffe, slanke en verzorgde man 54j omgeving Gent, sportief en van goed niveau IQ en EQ, zoekt eveneens (zeer) slanke en verzorgde jongedame voor regelmatige afspraakjes. Iets voor jou ??  

*** Regelmatige afspraakjes / minnares gezocht ***
26 dagen
Nathan 31 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Aftrekbeurt gezocht vandaag
Hallo, is er een toffe aantrekkelijke meid die me wilt aftrekken deze morgen of in de korte namiddag? Schrijf een mailtje met wat uitleg over jezelf, leeftijd en waar je graag wilt afspreken. Ik ben een goeduitziende verzorgde en vriendelijke jongeman. Foto wordt zeker uitgewisseld om kennis te maken. Tot binnenkort.  
  1   2   3