Zoeken naar tot 55

Uw zoekactie voor tot 55 leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 53 jaar Limburg - Beringen
Jonge gasten voor doktersonderzoek
Man 55 jaar ontvangt voor uitgebreid, grondig medische onderzoek jonge gasten tot 28 jaar, steeds volgens afspraak. Inbegrepen: medisch gesprek-onderzoek in ondergoed-onderzoek naakt- penis en ballenonderzoek- eventueel rectaal onderzoek- spermastaal afname, ... Ik kan je ontvangen te Beringen. Voor meer info of een afspraak stuur me.  
Luc 54 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Ben ik nu te eerlijk of wat ...!
Verzorgde vijftigjarige gay man zoekt via deze weg in contact te komen met een verzorgde, potente, bij voorkeur gay man voor een intieme vriendschap. Ben zelf gay maar in rolstoel, ook regelmatig alleen, meestal weekends, bij kennis making later meer hier over. Bedoeling is dat we regelmatig contact hebben en wat seks mag er bij. Na kennis gemaakt te hebben is alles spreekbaar. Kan ontvangen in een aangename nette privesfeer. Man mag bot of top zijn, ik wil voor de 1 ste keer neuken en houden van intiem anale seks. Ik ben 54-187-85 gbs, onbehaard lichaam, intiem ook niet behaard. Bedoeling is om met een vriend alle kans op mogelijke soa's uit te sluiten en zodoende 100% veilige seks te hebben! Eerlijk, hyg en safe. Wie weet is het misschien de moeite om te reageren op deze advertentie en wie weet waar dat dan toe leidt? In elk geval mag je tussen de 30 en 55 zijn. Liefst een echte man. ENKEL ERNSTIGE REACTIE! FAKERS ZICH ONTHOUDEN (er zijn er al genoeg) En je volledige status  
Luc 63 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
nylons en lingerie.
Ben op zoek naar nylon en lingerie lovers/dragers tussen de 55 en.... voor skype momenten en later meer. interesse? laat maar horen.  
Steven 41 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek ouder. 55 plusser
Ik : gewoon gebouwd 79kg. 1m73 niet vrouwelijk maar gewoontjes,geen borsthaar ,snor enz..uw uiterlijk is niet belangrijk ook behaard of volslank is voor mij ok. Wel graag iemand met een dikke eikel want ik speel daar graag mee. Iemand voor af en toe sex en iemand die te vertrouwen is . Ik sta voor veel open en ben lichtjes onderdanig ingesteld.ik reageeralleen op duidelijke mails met foto van uw lul stijf of slapjes. Verplaatsen en ontvangen , discretie geen probleem.enkel 55 plusser ik zoek geen homotype maar eerder een opatype.gfb.  

Ik zoek ouder. 55 plusser
kereltje 50 jaar West-Vlaanderen - Brugge
dr cumcontrol gezocht
Hallo, Ik ben een 50j 1m70. Morgen maandag ga ik van Oostende richting Roeselare tussen 11u en 14u. Is er ergens een man van boven de 55 en meer dan 1m75 die mij wil ontvangen om me een edging te geven zoals in de clips van dr cumcontrol ? Beetje zoals in filmpjes te zien van dr cumcontrol op pornhub Grtjs  
Willy 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
Antwerpen - Berchem. Maandag
Hey, ben morgenavond in Antwerpen centrum. Wie heeft net als ik zin in een pijp-,rukdate? Ben 55-190-98 en gehuwd. Je moet wel kunnen ontvangen of cardate of afspreken in t park. Ben een verzorgend en eerlijk persoon. Iedereen met interesse mag reageren Leeftijd en uiterlijl niet belangrijk. Wel hygieneben discretie!  
Tom 53 jaar Limburg - Beringen
Doktersonderzoek
Man 55 jaar ontvangt voor uitgebreid, grondig medische onderzoek jonge gasten tot 28 jaar, steeds volgens afspraak. Inbegrepen: medisch gesprek-onderzoek in ondergoed-onderzoek naakt- penis en ballenonderzoek- eventueel rectaal onderzoek- spermastaal afname, ... Ik kan je ontvangen te Beringen. Voor meer info of een afspraak stuur me.  
Lycralover 40 jaar Antwerpen - Dessel
zijn er nog lycra liefhebbers?
Ben een ruimdenkend iemand en sta voor veel open. 40/175/55 Geil op Lycra en Nylons Kan niet ontvangen  

zijn er nog lycra liefhebbers?
Willy 55 jaar Antwerpen - Willebroek
Willebroek.
Ben gehuwde en gebonden man 55/189/98 en verhuis volgende maand naar Wilkebroek. Zijn daar misschien oik mannen die hetzelfse zoeken als ik: een babbel, knuffelen, rukken, pijpen, samen filmke zien,........ sta voor veel open zolang het maar soft is en met wederzijds respect. Je moet wel kunnen ontvangen. Leeftijd niet belangrijk, wel hygiene en discretie!!! Hopelijk tot snel.  
Luc 54 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Een speld in een hooiberg of is er toch iemand.
Verzorgde vijftigjarige gay man zoekt via deze weg in contact te komen met een verzorgde, potente, bij voorkeur gay man voor een intieme vriendschap. Ben zelf gay maar in rolstoel, ook regelmatig alleen, meestal weekends, bij kennis making later meer hier over. Bedoeling is dat we regelmatig contact hebben en wat seks mag er bij. Na kennis gemaakt te hebben is alles spreekbaar. Kan ontvangen in een aangename nette privesfeer. Man mag bot of top zijn, ik wil voor de 1 ste keer neuken en houden van intiem anale seks. Ik ben 54-187-85 gbs, onbehaard lichaam, intiem ook niet behaard. Bedoeling is om met een vriend alle kans op mogelijke soa's uit te sluiten en zodoende 100% veilige seks te hebben! Eerlijk, hyg en safe. Wie weet is het misschien de moeite om te reageren op deze advertentie en wie weet waar dat dan toe leidt? In elk geval mag je tussen de 30 en 55 zijn. Liefst een echte man.ENKEL ERNSTIGE REACTIE!FAKERS ZICH ONTHOUDEN (er zijn er al genoeg) En je volledige status graag!  

Een speld in een hooiberg of is er toch iemand.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10