Zoeken naar tot 55

Uw zoekactie voor tot 55 leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hotstelletje 45 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Graag een vrouwtje (vriendinnetje) die met ons wil meegenieten ?
Hallo dames, wij zijn een koppeltje niet rokers met een slank bi-vrouwtje van 45/155/55 en een vrouwvriendelijke man van 55/172/86, graag maken wij kennis met jou om jou met ons te laten mee genieten van zwoele trio dates , dit om op een gezellige,ontspannenenspontane manier van elkaar te genieten, een date waarbij we alledrie een zalig gevoel aan over houden, en dit alles op een discrete, hygiënische en respectvolle manier, wie weet ontstaat er wel een mooie vriendschap zodat wij regelmatig kunnen afspreken, dan kunnen wij ook samen van andere leuke dingen genieten zoals een saunaatje enz. Ben jij een bi-vrouwtje dan heb je een streepje voor, maar dit is zeker geen MUST. Heb je zin om met ons kennis te maken ,dan ontvangen wij graag jouw mailtje,en indien het klikt kunnen de dames al eens met elkaar bellen. Inmiddels sturen al enkele zoentjes, en hopelijk tot gauw groetjes hotstelletje xxx  
Sportief koppel 54 jaar Antwerpen - Lier
Sportieve vrouw
Wij zijn koppel ...zij 50 slank...hij 55 gespierd...en op zoek naar slanke vrouw voor leuke spelletjes.  
Guada-Bel 40 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Black & white koppel zoeken vrouw voor een gezellige avond
Hallo, ik ben een blanke vrouw, heb donkerblond haar en ben normaal gebouwd van 41. Mijn man heeft een donkere huid, zwart kroeselhaar, normaal gebouwd van 55. Ik ben opzoek naar een hygiënische, bi sexuele, vlotte vrouw tussen 25 - 45 om fantasieën van mijn ventje te bevredigen. Wij zijn vrij op vrijdag 24 mei. Gelieve mail te sturen met foto en telefoonnummer om vlotter af te spreken. Tot binnenkort.  
10 dagen
wanted 49 jaar Antwerpen - Malle
wanted
Wij zijn een verzorgd gelegenheidstel, zij begin veertig groot superslank blond, hij begin 50 groot donkerblond. houden van zachte passieonele seks. willen graag onze grenzen verleggen met een verzorgde discrete vroeg tussen 35 en 55.  
18 dagen
R en c 55 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Plezier met 3
Goeiedag zijn leuk gelegenheids koppel en zoeken leuke vrouw om samen mee te genieten en te verwennen zijn beiden 55 zoeken vaste vriendin omdat er dan meer mogelijk is zoeken zowel voor vv als vmv en soms alléén met mijn vriend sta je daar voor open laat dan maar iets weten Grtj Rudy en chrisje  
19 dagen
Koppelzoekt 43 jaar Antwerpen - Herentals
Koppel zoekt speld ...
Wij zoeken naar een speld in een hooiberg, of dat denken we toch. Wij zoeken een koppel of vrouw voor leuke momenten. De actie zoeken we bij het vrouwtje en hopen dat het mannetje wil toekijken en eventueel meedoet bij zijn eigen partner. Hij is een echte gever naar de dames toe, hij is tevens voorzien van mooi gereedschap en sportief gebouwd. Zij vindt het zeer fijn om te kijken of mee te doen. Zij is niet BI maar lust wel wat kusjes en strelingen van een ander vrouwtje. Indien er zich een nette dame tussen 30 en 55 hierin kan vinden eventueel dame van koppel zien we jullie mailtje graag tegemoet met een beetje uitleg. Zijn jullie onze speld in de hooiberg? Foto’s volgen bij interesse. Zijn verzorgd slank koppel, sportief, verzorgd en geschoren waar nodig.