Zoeken naar turnhout

Uw zoekactie voor turnhout leverde 35 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Masseur 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
(Ont)spannende massage voor nieuwsgierige gast
Ik zoek een jongeman tot 30jr om te masseren. De massage is bedoeld voor een nieuwsgierige man die passief wil blijven terwijl ik hem volledig laat ontspannen. Eventueel is een happy end, edgen of cum control ook mogelijk. Ik verplaats in de ruime omgeving van Antwerpen en Turnhout. Ik heb een massagetafel en alles wat nodig is om je een ultieme ervaring vol genot te geven. Ik vraag enkel discretie en 100% hygiëne. Reageer aub met leeftijd, omschrijving van het lichaam (liefst foto) en massagewensen. Zelf ben ik slank/sportief en 1.80m.  
28 dagen
Vaste dater 58 jaar Antwerpen - Mol
Geregeld afspreken
Wie is ook op zoek naar iemand waarmee hij geregeld kan afspreken, bij voorkeur overdag. Ikzelf ben een behaarde vijftiger, ruimdenkend, in voor veel, maar uiteraard alles in overleg. Verder is hygiene en discretie belangrijk. Een speciale voorkeur wat leeftijd betreft heb ik niet. Helaas kan ik niet ontvangen. Ik zoek regio Geel, Mol, Kasterlee, Retie, Turnhout. Indien iemand interesse heeft hoor ik het graag.  
29 dagen
Set 54 jaar Antwerpen - Herentals
Wie kan mij ontvangen
Ik rij van Turnhout naar Herentals Welke verzorgde man wil mij ontvangen voor een lekker verwenbeurt. Graag stats en woonplaats doorgeven. Wat wil je zoal graag doen? Hoe geiler je maakt, hoe meer er kan gebeuren.  
30 dagen
slaaf 55 jaar Antwerpen - Turnhout 0474698550
slaaf
Deze slaaf 55/180/90. 14/4 is op zoek naar een harde Meester/Dominant. De Slaaf is voor veel te vinden. U zegt maar wat u wil doen. De Slaaf is van regio Turnhout.  
30 dagen
Eric 62 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zoek pijpdate of softdate voor deze avond rond 19u45-20u
Ik ben vanavond in Beerse tot ongeveer 19u45 waar kan ik eventueel stoppen dat kan in Beerse,Vlimmeren,Gierle,Vosselaar,Turnhout,Oud-Turnhout,Ik zoek een jongere man Wie lekker geil en veel zin en kan ontvangen  
  1   2   3   4