Zoeken naar uit de reacties

Uw zoekactie voor uit de reacties leverde 17 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jana 25 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse
Hulp
Zoekt eerlijk iemand die me 750 wil lenen enkel eerlijke reacties  
gisteren
Michael 53 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zakenman zoekt luxe sletje voor Monaco
Ik ben op zoek naar een meisje/dame die graag als luxe sletje mee gaat naar o.a. Monaco, Marbella,..Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Leeftijd niet belangrijk. Mag ook een studente zijn. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Meertalig zou ook ok zijn. Indien geen ervaring hiermee geen probleem. Ik zal je volledig begeleiden. Ter plaatse zal je ook de nodige zakenmannen moeten verwennen. Dit alles tegen een vooraf afgesproken vergoeding. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Dit is een unieke kans. Ik zoek geen x-aantal personen maar slechts één iemand. Als je over de nodige kleedjes, heels en nylons beschikt is dit meegenomen maar geen must. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
Flipflop lover 37 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Man zoekt dame die flip flops/slippers draagt. 400 als vergoeding. Dinsdag vrij
Mooi verzorgde zachte man zoekt dame die flip flops/ slippers draagt. 400 als vergoeding. Korte afspraak op dinsdag. Enkel reacties die serieus zijn. Geen sexdate. Liefst regio OVL. Hoteldate. Discretie. Groeten  
Dirk 47 jaar Limburg - Genk
Extra voor dame of koppel
hallo dame en koppeltje, Ben je op zoek bent naar een ontspannende erotische date met een leuk extraatje, dan kunnen we misschien iets voor elkaar betekenen. Ik hou van een erotische date waar genieten centraal staat. Discretie, hygiëne en respect zijn voor mij de drie pijlers om er een leuke ontmoeting van te maken. Ik ben normaal gebouwd en intiem geschoren. Geen ontvangst, kan makkelijk verplaatsen, date op locatie of u thuis. Ik geef een vast bedrag per date, door u te bepalen en liefst een vast contact. Sta open voor veel, geen perversiteiten. Ik ben ook bi, dus heb je een fantasie dan werk ik er aan mee zodat je deze kan verwezenlijken. Geen fake add, dus verwacht ook echte, respectvolle reacties.  
Rob 36 jaar Antwerpen - Boom
Mannelijke knappe of goeduitziende student 18+ bi,gay jongen gevraagd ...
Ik zoek een knappe jongen die graag wat wil bij verdienen, voor vaste dagen, mag student18+ zijn maar gewone jonge kerels zijn ook oke,vereiste is knap of goed uitziend, mager,normaal en licht gespierd welkom, niet ouder zijn dan 28, mag provincie Vlaams Brabant, Antwerpen of oost Vlaanderen, alle orrigines mogen reageren,geen fakers, enkel serieuze reacties,zelf ben ik een goed uit ziende verzorgde jongen van 36 jaar. Interesse, stuur me een mailtje en ik reageer zo spoedig mogelijk terug.  
ZoekendeMan 36 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Opzoek naar vast contact
Hallo, Via deze weg zoek ik een vaste vrouwelijke date partner. Iemand waarmee ik iets leuk kan opbouwen op seksueel vlak en we samen ons grenzen mee kunnen verleggen. Ik zoek iemand om wekelijkse/om de twee weken mee af te spreken voor een leuke tijd. Voor een leuke dame die dit echt goed meent heb ik dan ook een vaste vergoeding per afspraak over. Ik zoek dan ook geen professionele dame maar iemand die ook geniet van sex en het leuke aan het aangename wil koppelen. Wat verwacht ik van jou een reactie met je voorstel van hoe jij dit ziet welke vergoeding je verwacht, alsook hoe je er uitziet. Reacties met foto worden eerst beantwoord. Hopelijk tot snel  
Didier 52 jaar Antwerpen - Vosselaar
Dame of koppel gezocht voor plasseks, fisting en/of fucklicking.
Ik ben als zakenman op zoek naar een meisje/dame of koppel voor enerzijds plasseks, fisting en/of fucklicking. Dergelijke handelingen geven mij een enorme kick. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd niet belangrijk. Indien geen ervaring dan bouwen we het rustig op. Eventueel op regelmatige basis. Man van een koppel mag bi zijn. Neuken etc is niet van toepassing. Ik kick bij het vrouwtje op heels en nylons. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
13 dagen
Michael & Cloe 26 jaar Antwerpen - Brasschaat
Koppel waarvan zij Internationaal fotomodel zkt 1 klasseman
Wij zijn als koppel - waarvan zij een Internationaal fotomodel van 26 jaar - zoekt 1 klasse volle man voor woensdag 20 september a.s. Zij is een echte beauty. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Man is passief aanwezig. Dit geeft ons als koppel een kick. Wij zoeken geen x-aantal mannen maar één iemand die ons een voorstel doet dat we niet kunnen weigeren. Mag ook een klasse koppel zijn. Dergelijk scenario doen we zeer zelden maar we kijken er wel naar uit. Gelieve geen voorstellen te doen van....ik wil alles voor 150,-.....etc. Enkel op hoog niveau. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
16 dagen
Zakenman 54 jaar Limburg - Hechtel
Leuke date
Aantrekkelijke zakenman kijkt uit naar een uurtje seks bij hem thuis. Kan het begin zijn van regelmatige afspraakjes. Enkel sturen als je max 35 bent en aantrekkelijk. Reacties zonder foto gaan de prullenmand in. Geef ook je financiele verlangens aan.  
16 dagen
genieterke 59 jaar Antwerpen - Mortsel
zoek studente of (jonge)dame voor regelmatige dates
Ben op zoek naar een studente of (jonge) dame die wil/kan daten en er iets mee wil bijverdienen. Ben niet op zoek naar een pro maar iemand die wat wil bijverdienen. Ik ben een man die graag zijn fantasie eens in real wil beleven. Bent u licht dominant en wil dit toepassen tijdens date is dit zeker een pluspunt. Heeft u zin om deze man zijn fantasie waar te maken. Eerlijkheid, respect voor elkaar en uiterste discretie zijn een must. Kunt u zich tijdens de dag vrijmaken om te daten laat dan zeker iets weten. Reacties met hoe u een date zelf ziet, hoeveel tijd u wil daten en wat u financieel verwacht en waar date kan doorgaan. Hoe omschrijft de dame zich of vertel wat wie u bent. Vertel ook even wat u verwacht en wat kan of niet kan. Graag antwoorden met meer dan enkele woorden en een foto en nummer om u te bereiken krijgen voorrang. Bij klik en wow effect na date is het de bedoeling dit te herhalen.  
  1   2