Zoeken naar uitsluitend likken

Uw zoekactie voor uitsluitend likken leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Geblinddoekt 58 jaar Antwerpen - Brasschaat
Geblinddoekte vrouw verwennen.
Vrouw hier ligt geblinddoekt klaar op een onderzoekstafel met haar benen open in de beugels, als jullie toekomen. Jullie verwennen haar met strelingen, likken, vingeren. De man neukt haar met condoom, de vrouw met een voorbindpenis. De man hier kijkt toe. Wij slank, verzorgd, niet-rokers. Reactie graag met foto van beiden.  
Verrassing 44 jaar Limburg - Genk
Je vrouw een lesje leren ;-)
Hoi, Ik ben een man, maar met een koppel-koppel fantasie. alleen, ik zoek koppels met een soort omgekeerde cuckold fantasie. Wat bedoel ik: - ik ontvang jullie thuis, zogenaamd koppel-koppel. Maar, ik voorzie een bi prostituee, die van wanten weet (naar jouw keuze). - bij aankomst, gaan we assertief te werk: je vrouw wordt (zachtjes) aan een stoel vastgebonden, en moet toekijken hoe - quasi meteen - die professionele dame je broek opent en je lid heel diep in haar keel stoot en je pijpt zoals je vrouw dat nog nooit gedaan heeft. - Intussen open ik de beentjes van je vrouw, en begin haar te likken en te vingeren, maar... ze moet nog blijven zitten en kijken hoe die pro je nu stevig neukt. Ik zal discreet voelen aan het poesje van je vrouw of ze er nat van wordt, en haar intussen verwennen. Eenmaal iedereen opgewarmd, focussen we de aandacht helemaal naar je vrouw. Als ze bi is, wordt ze door de pro gelikt, of anders lik ik ze helemaal klaar en neuken we haar afwisselend. .. Meer  

Je vrouw een lesje leren ;-)
16 dagen
Geblinddoekt 59 jaar Antwerpen - Brasschaat
Geblinddoekte vrouw verwennen.
Welk koppel komt de vrouw hier verwennen, welke geblinddoekt op een onderzoekstafel, voor jullie klaar zal liggen, met haar benen open in de beensteunen. Tongzoenen, likken, strelen, de man neukt haar met condoom, de vrouw met voorbindpenis. Man kijkt toe. Zacht, slank, verzorgd, niet-rokers. Graag reactie met foto van beiden.