Zoeken naar vanavond date

Uw zoekactie voor vanavond date leverde 70 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

koppel50 51 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
gelukkig getrouwd koppel zoekt vanavond date xx
we zijn stijlvol gelukkig getrouwd koppel en zoeken iets heel speciaals.. zoeken deftig discreet koppel tussen 30 en 55 dat op bezoek komt bij ons. Scenario is vervolgende: we zoeken geen vrienden dus bij aankomst een glaasje .. korte babbel en naar de kamer.. daar staat heel groot bed in romantisch kader. beide koppels beginnen met eingen partner .. maar na tijdje helpt de bezoekende man mij mijn vrouw te verwennen, ook de vrouw mag hierbij helpen maar er gebeurd weinig of niets tussen mij en de vrouw van jullie.. maar DE daad zelf is wel enkel voor mijzelf! dus een koppel waarvan de vrouw ook geil komt van haar man met andere vrouw bezig te zien! hier komt man gek als hij andere man ziet die mijn vrouw helpt verwennen! bestaan zo'n koppels?? graag reactief met foto dan 100% zeker foto terug , normale foto is ok !!  
G en V 52 jaar Antwerpen - Geel
Stel op zoek
Wijn zijn een koppel minnaars en dat reeds sinds enkele jaren. Zij 51, 1, 60, 58 kg en hij 53, 1, 64m, 65kg. Beide intiem geschoren en geen tattoos of piercings. Beiden zijn hoger opgeleid en hebben enkele bescheiden ervaringen achter de rug. We houden ervan een koppel te ontmoeten mits de nodige hygiëne en respect om samen een leuke date te beleven. Er kan zeer veel wanneer op dreef, behalve extremen. Wij kunnen tijdens de werkuren afspreken, provincie Antwerpen, en grens Limburg  

Stel op zoek
vanavond 30 jaar Antwerpen - Putte
opzoek voor vanavond
Hey , Welk koppeltje onze leeftijd heeft zin voor af te zakken naar ons voor een geilzellige date met wat spelletjes & toys niks moet alles kan.  
hotkoppel 26 jaar Limburg - Peer
volslank jong koppeltje zoekt koppel voor fun
Wij zijn een een koppel van beide 25 jaar ,en zijn opzoek naar een ander koppel om een leuke geile date mee te beleven . wij zijn zelf normaal gebouwd / volslank en zoeken een gelijkgestemd koppel regio Limburg heeft onze advertentie iets losgemaakt neem gerust contact met ons op . Groetjes J & K  

volslank jong koppeltje zoekt koppel voor fun
P-A 46 jaar Antwerpen - Geel
Koppel zoekt koppel
Hallo Wij zijn nieuw in deze wereld en willen graag een koppel leren kennen voor een vaste date relatie. Wij zijn v 46 volslank en m 47 met een licht buikje. Bij een uiterlijke klik is er veel mogelijk. Wij staan op hygiëne, vertrouwen en respect.  
P-A 46 jaar Antwerpen - Geel
Koppel zoekt koppel
Hallo Wij zijn nieuw in deze wereld en willen graag een koppel leren kennen voor een vaste date relatie. Wij zijn v 46 volslank en m 47 met een licht buikje. Bij een uiterlijke klik is er veel mogelijk. Wij staan op hygiëne, vertrouwen en respect.  
Koppel 53j 52 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Morgenavond met z'n vieren
Wij zijn een 53j koppel en zijn op zoek naar een koppel leeftijd 45j en 60j niet ouder om een leuke ,gezellige en hopelijk een date alles gebeurd in samenspraak onder elkaar vr-vr kan wij kunnen ons verplaatsen of ontvangen. Wel reageren met foto niet naakt want dit ontdekken we liever zelf. Vrouwtje hier is 1.62gr en weegt 60kg mijn mannetje is 1.94gr met buikje  
K & S 30 jaar Antwerpen - Bonheiden
Koppeltje gezocht voor vanavond
Hey Hey , Wij zijn een jong koppeltje beide 30 jaar goodlooking. Opzoek naar aangenamen mensen onze leeftijd voor een leuke ontspannen date. Drankje , babbeltje , spelletje niets moet alles kan. Stuur gerust een bericthje  
Koppel 63 jaar Limburg - Heerlen
Koppel zoekt ongecompliceerd koppel voor ongeremde bare date
Hallo, wij zijn een slank koppeltje prille zestigers en zoeken een leuk koppeltje met slanke dame voor een fijne date. Wij kunnen ontvangen en verplaatsen en bij de juiste klik vinden wij dat pr bij de eerste ontmoeting moet kunnen en liefst zonder zonder. Reageren met fotootje en stats, wij sturen terug.  
Lovers 27 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Leuk koppel gezocht
Wij zijn een koppel van 27/37 en zoeken een ander koppel rond onze eigen leeftijd voor een date zondag namiddag in de regio. Wij staan voor veel open. De dame is bi. Graag een reactie met foto.  
  1   2   3   4   5   6   7