Zoeken naar vanavond vrij

Uw zoekactie voor vanavond vrij leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Walletje 25 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Jong koppel zoekt leuke juffrouw/vrouw
Koppel ( Beide 26 jaar oud ) zoeken een leuke vrouw / juffvrouw voor een leuke tijd samen. Beide goed uitziend en zeer verzorgd. Dat verwachten we van jou ook. Zijn vrij openminded en zoeken gewoon iemand leuk. Liefst geen valse mensen. Foto bij email is zeer welkom! Graag horen we van je !  
13 dagen
Couple27 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar een geile trio 24/7/20
We zijn geen koppel maar vrienden die regelmatig een geil avontuurtje beleven samen. Een volgend avontuurtje dat we graag zouden meemaken is een trio met een andere vrouw. Voor hem zou het een eerste ervaring zijn, ik heb reeds ervaring met trio mmv en duo vv. We zijn dus op zoek naar een openminded jonge vrouw (max 35 jaar), bij voorkeur beetje bi-curieus, die dit met ons wil verkennen. We zijn niet op zoek naar het fotomodel ofzo (mag), maar iemand die vlot is van babbel en sympathiek overkomt. Vrijdag 24 juli zijn wij beiden overdag vrij, wat de ideale gelegenheid biedt om af te spreken. Ben je ook vrij en ben jij de vrouw die we zoeken?? Dan ook nog over ons. Hij is 27, 1m79, sportief gebouwd, knap en ongelooflijk geil. Ik ben 26, 1m75, d-cup en volslank. Hygiëne en discretie is voor ons van enorm belang. Wil je meer weten of afspreken, stuur gerust een mailtje.  
21 dagen
Wijsamen 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke vrouw
Hoi wij zijn een stelletje opzoek naar een toffe bi meid Vr vr primeert wat niet wil zeggen dat je van de man mag proeven daar sta je vrij van , leeftijd is van minder belang 18+ uiteraard Foto van ons kan je via mail bekomen En er kan door de vrouw een filmpje gemaakt worden waar ze iets in zegt wat jij wil , zo heb je zekerheid van de echtheid Eerlijkheid en hygiëne gevraagd en geboden alsook discretie  
30 dagen
Tim en Lus 34 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Vaste vriendin
.. het is een beetje een vreemd verzoek. We zoeken eigenlijk een meisje dat mettertijd zou willen inwonen als vaste huisvriendin, in ruil voor wat hulp in het huishouden en daarna in bed. Er staat hier bij ons nog een kamer vrij. Tuurlijk nemen we niet zomaar iemand. We zoeken een meisje van 25 tot 35. Leuke persoonlijkheid, actieve instelling en open geest. Kost en inwoning verzekerd. Stel jezelf voor als dit je interesseert.  
pink brown 40 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Welke dame heeft zin ... Zin in lekker koppel
We zouden graag ons weekend afronden met stomende seks met een vrouw of twee vrouwen. Hij houdt ervan om te kijken. Wil je meer, dan kan dit ook. Hij is zeker niet opdringerig en houdt zich afzijdig tov u indien nodig. Dus ben je straks vrij? Durf de uitdaging aan! We beloven je een avond om nooit meer te vergeten!  

Welke dame heeft zin ... Zin in lekker koppel