Zoeken naar vandaag weekend

Uw zoekactie voor vandaag weekend leverde 7 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nylonslet 47 jaar Limburg - Riemst
Nylonsletje
Hoi we zijn een koppel met meester en zoeken voor het Nylonsletje een neuker (55+) veel kan en is bespreekbaar Nylonsletje is 46j tatoos hangborsten en bbw steeds kaal kutje en spuit we verplaatsen het na liever dan te ontvangen is voor in het weekend  

Nylonsletje
Cuckoldbull 53 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Ontvang cuckold koppel dit weekend
Ervaren man 54-175-75-18, ontvangt dit weekend cuckold koppel, voor glaasje bubbels aan huisbar, dame in lingerie, cuck bedient ons. Vervolgens wordt zij, terwijl cuck toekijkt, stevig bare afgeneukt. Speeltjes aanwezig. Liefst dame met grote hangende cup. Reageer met stats of foto. Whtsp Nul vier zeven vijf zes zes negen negen vier vijf.  

Ontvang cuckold koppel dit weekend
11 dagen
Harald 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jong onderdanig botje zoekt (kinky) top
Dag top-daddy, ik ben 1.98, 80kg, slank/atletisch, 27j, onderdanige man, laat me gewillig vastbinden en ongeremd in beiden gaatjes gebruiken (anaal wel zeker safe). Andere scenario's kan ook als ik maar onderdanig kan zijn. Ik sta voor veel open, kan zeker kinky/ongeremd. Ik ben gespoeld/gladgeschoren. Ik blijf passief. Idealiter kan je mij ontvangen of op een kamer kan ook. Ik hoor het zeer graag. Vanavond kan ofwel op een andere avond/dit weekend. Tot snel!  
21 dagen
Kinky 49 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Master4boys
Volgend weekend komt er een sub/onderdanige boy die zich laat uitkleden, betasten, keuren en dan wordt hij naakt vastgebonden op bed, stoel,paal...om dan verwend te worden hem rukken pijoen edgen spanken...hij is 27. Ik ben 48. Zijn er nog jonge onderdanige boys die willen meedoen of hetzelfde ondergaan? Apart of samen met hem? Of heb je zelf een bepaalde fetish? Jij mag onervaren zijn. Gay, bi, bischierig,...allemaal welkom. Jij ook wel tssn 18 en 30j, slank. Buurt leuven mechelen. Reageren met stats. Wat uitleg en pic van jou lijf en lul en wat jij graag zou doen/ondergaan of meedoen of wat jou fantasie is die je in vervulling wil zien gaan.  
23 dagen
Johan 43 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw herkent dit
Voor de buitenwereld ben je een nette vrouw met een drukke baan en een druk gezin. Je man heeft ook een drukke baan in het weekend is hij met van alles en nog was bezig. Savonds is hij vaak moe en er is bijna of geen sex. En als er al sex is dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Jij wilt uren geile sex tot je voldaan bent en dat wil je regelmatig. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Dan hebben wij regelmatig uren geile sex, sex waarin al je wensen worden waar gemaakt. En erna ga je voldaan na huis en ben je weer die nette vrouw. Niemand komt dit te weten. Wie durft te reageren. Wie is real. Leeftijd en afstand speelt geen rol. Ik zoek al een tijdje. Is dan iedereen fake ? Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen al die fakers in hier.  
25 dagen
Johan 43 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw herkent zich hierin
Voor de buitenwereld ben je een nette vrouw met een drukke baan en een druk gezin. Je man heeft een drukke baan en in het weekend gaat hij sporten of met vrienden naar café. Savonds is hij vaak moe. En er is bijna of geen sex. En als er al eens sex is dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Jij wilt uren geile sex. Tot je helemaal voldaan bent. Welke vrouw herkent zich hierin en mist dit in haar leven. Reageer dan. Dan hebben we regelmatig geile sex die uren duurt. Tot je voldaan bent. En erna ga je lekker terug naar huis en ben je weer die nette vrouw. Wie durft te reageren. Wie is real. Leeftijd en afstand speelt geen rol. Ik zoek al een tijdje. En ik kijk nog steeds enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen al die fakers in hier.  
29 dagen
Johan 43 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw herkent zich hierin
Je bent voor de buitenwereld een nette vrouw. Met een drukke baan. Gezin. Je man heeft drukke baan en in het weekend gaat hij of sporten of naar café. Savonds is hij vaak moe. Sex is er weinig of niet en als er als er sex is dan is het Max een kwartier. Jij wilt uren geile sex tot je voldaan bent. Herken je dit. En wil je regelmatig geile sex uren aan een stuk. Reageer dan. En erna ga je voldaan na huis en ben je weer die nette vrouw. Niemand hoeft dit te weten ik ben zeer discreet. Ben je real. En durf je reageren. Komop je leeft maar 1 keer. Leeftijd en afstand speelt geen rol. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen al die fakers in hier