Zoeken naar vast*

Uw zoekactie voor vast* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 29 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Tom zoekt
Hoi, Ik ben Tom, een jongeman van 29 jaar oud. Ik ben 1.84m groot, weeg 78kg (slank) en heb kort bruin haar... Ik ben soft-bi en heb al enige ervaring met pijpen... Ikzelf ben onderdanig ingesteld en hou van me verkleden als meisje. Intiem ben ik mooi glad, maar de rest van m'n lichaam niet, draag altijd nylons, rokje, kniekousjes.... Wat zoek ik? Iemand die (licht) dominant is en me gebruikt als pijpsletje... maar ook andere opdrachtjes (bv huishouden) kunnen. Ik wordt graag geblinddoekt, vastbinden kan ook, lichte tikjes met zweepjes en andere opdrachtjes zijn zeker ook welkom. Je mag natuurlijk ook met mij spelen, maar ik wil wel pas op het einde klaarkomen, als je m'n gezichtje volgespoten hebt. Als je meerdere keren kan klaarkomen is dit super. Ofwel kan je ontvangen ofwel neem je een kamer. Voor later deze week met uitzicht op meerdere keren. Ideale profiel: GBBS, onbesneden en super proper. Reacties met lichaamsfoto hebben voorrang. Reacties met meer dan één zi  

Tom zoekt
10 dagen
Norm 37 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Fwb gezocht
Ik ben gehuwde bi gast van 37j, 1m75 slank. Ben opzoek naar een vaste sex maat uit de directe omgeving. Profiel dat ik zoek : kunnen ontvangen, geen veel dater, versa, gezond(!) Mijn ervaring is beperkt. Leeftijd en uiterlijk van geen enkel belang. Hygiene en discretie al te meer. Bij een goede klik kan er heel veel. Graag antwoorden met meer dan 1 zin.  
10 dagen
tuur 58 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
zoek vaste oudere top
hallo zoek een oudere top die me voor de éérste keer wil neuken en als het klikt wil ik je sletje zijn !! van 45 tot 70 jaar graag met foto !!  
10 dagen
senior 64 jaar Antwerpen - Deurne
zoek senior
ik zoek een vaste vriend en seksvriend. Ook bi getrouwd gezond en dus soa vrij, discreet en niveau. Ik ben 185/98/14 en sta open voor alles tussen beiden. Welke eerlijke man uit de buurt wil kennis maken en …. ? enkel senioren aub  
10 dagen
Bistef 53 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi looking
Hi...langs deze weg zoek ik dat extra meer dat ik ontbreek. Zoek een man voor geile sex waar veel kan. Ben zeker geen allesdater. Ik hou van hete voorspel met veel tong en p..pwerk aanraken 69 en als je top bent zalig dan zou ik graag genomen willen worden liefst in verschillende houdingen. Hygiene en discretie ie zeer belangrijk. Date zelden en niet met iedereen en wie weet kunnen we samen af en tie daten want een vaste zou nog beter zijn.. maar dat is een eutopie ? Zin?  
10 dagen
bi man 63 63 jaar Vlaams-Brabant - Diest
geile pijpdate
Hey ik bi gehuwde 63 180 91kg 17x5 intiem geschoren geen baard snor,niet roker verzorgd en gezond zoek een man die kan ontvangen voor geile orale sex ,ik zuig heel graag ,laat me graag onderspuiten en bij klik kan er meer.Jij bent ook intiemgeschoren,niet roker liefst geen baard (snor kan nog) bent goed geschapen verzorgd en gezond.zoek vast contact.ik pijp jou graag leeg.Wie antwoord?  
10 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-103-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
10 dagen
Stropke 62 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Op zoek naar vast kontakt
Bi top man hier. Op zoek naar vaste gast, man. U laten bekijken, betasten, pijpen en meer. Graag travestiet of twink. Lingerie is leuk meegenomen.  
10 dagen
Balouke 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Op zoek naar een vaste sexmaat
Goedendag, ik zoek eigenlijk een vaste oudere sexmaat, ikzelf benngehuwd dus liefst iemand die kan ontvangen ennuit de regio is, het liefste heb ik een.oudere man, ikzelf ben 46j, ik ben een zwaardere man, behaard, baardje, en qua ervaring heb ik enkel nog.maar eennman gepijpt, dus als je vragen hebt, of nieuwsgierig bent of geïnteresseerd, mag je.me.altijd mailen, mannen die enkel willen mailen of sms mag ook, groetjes  
dienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
welke oudere dominante potente man kan ontvangen
Ben je een oudere dominante man en zitten je ballen goed vol? Je kan ook ontvangen in de regio? Spreek dan snel af en ik verlos je van je zaad. Ik ben zelf onderdanig, 57 182 82 en je bent autoritair en enkel op jouw genot gericht. Ik zoek dus geen slapjanussen in lingerie die aan mij willen prutsen maar echte venten (gerust met een buikje) die meester willen zijn van mijn mondje en kontje, en ook een portie billenkoek niet schuwen. Nodig me snel uit en ik kom meteen discreet langs. Als het klikt kan ik je vaste sletje en zaaddump worden.  

welke oudere dominante potente man kan ontvangen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10