Zoeken naar vast*

Uw zoekactie voor vast* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Traf.Laura 58 jaar Limburg - Beringen
Filmen / Foto's
Zoek een vast iemand die regelmatig kan komen filmen terwijl ze me aan het neuken/fisten zijn. Dit word met MIJN EIGEN materiaal gedaan. Ook is het zo dat je zelf ook uit de kleren gaat en volledig naakt zult zijn. Buiten het filmen kan je ook van me genieten mocht je dat willen. Het zal STEEDS na 21.00h door gaan. Afspreken gebeurd enkel via Whats-App Graag je VOLLEDIGE STATS en ook een foto van je pik als je ook wil deelnemen om me te neuken(onherkenbaar). Geen foto is DIREKT naar de prullenbak !!  

Filmen / Foto's
gisteren
maagd 58 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
50+ Top gezocht
172 cm 74 kg, maagdelijke kut Zoek vaste Meester 55+ Die van mij zijn vaste af te neuken slet wil maken. Eventueel ook africhting tot CD slet. PS Mensen leer eens lezen ! Kan niet ontvangen  
gisteren
Brrrrt 39 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Vrachtwagenchauffeur
Tot voor kort had ik een vaste vrachtwagenchauffeur waarmee ik afsprak. Hij is naar het buitenland verhuisd waardoor dit niet meer kan doorgaan. Ik mis het afspreken in zijn cabine. Het elkaar verwennen op plaatsen in de buurt regio Kortrijk, Roeselare, Tielt, ... Wie heeft interesse om eens af te spreken? Bij klik kan regelmatig. Graag je stats en regio. Ik kijk al uit naar een geile date in je cabine.  
gisteren
Johan 50 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Geile sex
Ik bi die graag pijpt geil op lingerie en panty’s zoek vaste sexbudy om regelmatig mee te sexen in Brugge ik kan zelf niet ontvangen ook gay koppel welkom zou graag es trio doen ben 51 maar zie er jonger uit 63kg m75 eenmaal op dreef ben ik zeer geil ik wil pijpen geneukt worden dus wie wil en mag ik verwennen met mondje en kontje  
gisteren
Biman 55 jaar Antwerpen - Beerse
ZOEK VOOR REGELMATIG
Zoek vaste donor voor regelmatig die telkens als hij zin heeft goed verwend wil worden zonder dat zijn zaad verloren gaat. Hygiene en discretie zijn belangrijk, kan ontvangen en verplaatsen ook overdag. Wie maakt kennis en bij klik kan veel.  
gisteren
Tom 47 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Spuiten
Hallo, wie zin om in mijn vrouw haar hakjes te spuiten? In hou ze vast met mijn paal er tss. Graag oudere mannen +55.  
gisteren
Karl 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke kinky bi-Meester neemt me onder zijn vleugels?
Ik ben slank gebouwd en heb onderdanige gevoelens die ik graag verder wil verkennen. Wil uitgedaagd worden en tot het uiterste gaan voor een betrouwbare en respectvolle Meester. Wil jij mij opleiden tot je lustslaafje en mij daarbij behandelen als je zoontje, mij geven wat goed voor mij is? Je laat mij bij jou thuis naakt rondlopen in jouw bijzijn en daarna ook met je vrienden erbij. Je leert mij pijpen en je leert mij hoe zaad smaakt, en gaat geleidelijk over tot deepthroat waarbij je ervan geniet mij te zien kokhalzen en meer. Je brengt dildo's in mijn kontje en ontmaagdt me. De ontmaagding gaat langzaam over in harder neuken, in anale verkrachting, vastgebonden. Je vrienden mogen kijken hoe je me volgespoten hebt, en gebruiken mij daarna zelf ook (safe). Je leert me ook je pik schoon te likken als je me genomen hebt, en je kontje te likken, en je verwacht dat ik je plas tot mij neem. Je pijnigt mijn tepeltjes en behandelt mijn gevoeligste plekjes met kaarsvet. Ben jij zo iemand?  
Alissa 30 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Transmeid op zoek naar kinky avontuur
30 jarige onderdanige 100% bottom onbehaarde transmeid 1m78 70kg lang haar en kleine borstjes zoekt dominante meester voor opleiding tot slet. Geen interesse in onderdanige/switch mannen of vanilla sex. Ik ben nieuwsgierig en sta voor veel open voor de juiste dominant. Interesse? Stuur me een berichtje met je stats, foto(moet niet herkenbaar), info waar je zelf naar op zoek bent, kinks en een geil voorstel voor een eerste date? Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen. Misschien tot snel xx kinks: Lingerie, sex bioscoop, outdoor, toys, chastity / Kuisheidskooi, hoer, slet, opleiding, gangbang, trio, parking, vastbinden / bondage, blinddoek, pooier, opdrachten, vernedering, fotoshoot, filmen, groep, cuckold, CNC, uitlenen, gloryhole, sissy, casting, expose en open voor meer. (geen antwoord=geen interesse. alle geile voorstellen krijgen een antwoord.)  
slaafman 54 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
Welke jongeman (18+) is vrij op donderdagvoormiddag 16 mei en wil in een bdsmsessie mijn slaafse lijf volgens afgesproken scenario aanpakken? Een andere man filmt (met mijn videocamera; u komt NIET herkenbaar in beeld, enkel focus op MIJN lijf)? Verder geen verplichtingen, maar veel mag en kan! Wat krijgt u allemaal te doen? Ik word schaars gekleed (ondergoed) met gespreide armen (polsboeien) en benen (metalen spreidstang) vastgemaakt aan zolderbalk. Daarna wordt mijn ondergoed stukgescheurd. Eenmaal naakt krijg ik spanking, zweepslagen, cbt (afgesnoerde geslachtsdelen enz) en anale penetratie (met véél anale toys). Tenslotte word ik anaal geneukt met stockdildo, bespoten met vers sperma en uiteindelijk ook zelf "klaargemaakt". Enkel mijn slaafse lijf komt in beeld met gedetailleerd beeld van de "behandeling". Niet reageren met één zin aub?? geef info!  

Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-103-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10