Zoeken naar vast*

Uw zoekactie voor vast* leverde 15 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
leukstel 43 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
zoeken gelijkgestemd koppeltje voor leuke friends with benefits
Om wat extra spanning en plezier in ons leven te brengen, zijn wij op zoek naar een leuk goedlachs koppeltje voor een friends with benefits waarin bij goede klik heel veel kan zelfs full pr. Wij zijn een koppel jonge 40ers, zijn al meer dan 20 jaar samen. Zijn jullie net als ons niet rokers, slank tot normaal gebouwd en hebben geen tattoos of piercings. Houden jullie ook van een leuke wandeling, terrasje, uitstapje, gezellige momenten en zijn jullie ook te vinden voor speelse ondeugende grapjes. Dan zijn jullie misschien het koppeltje dat wij zoeken. Wij houden niet van platvloerse toestanden en zijn geen clubbezoekers. Wederzijds respect, vertrouwen, openheid, discretie en uiteraard hygiëne zijn voor ons heel belangrijk. Elkaar op een rustige manier leren kennen en ontdekken, niets moet heel veel kan bij de juiste klik en vibe tussen ons 4. wij zoeken 1 koppel als vaste vrienden, hopelijk voor een heel lange tijd waarin we heel veel mooie momenten samen kunnen beleven. tot snel x  
19 dagen
Leftijdsverschil 62 jaar Limburg - Zonhoven
Vriendschap, leeftijdsverschil, vast koppel
Zijn hier misschien koppels die een oort zoeken. Opbouwende vriendschap, leuke relatie opbouwend met 4, geen jaloezie, band met 4. Mogelijk samen vakantie. Leeftijdsverschil heeft streepje voor. Wij zijn 40 en 61. Geen swingers. Sex met respect.  
21 dagen
M31vr35 33 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Vriendschap & plezier
Hallo Wij zijn M(bi) geen must en vr (soms bi in spel) en zijn opzoek naar een nieuwe vriendschap. Wij hebben reeds enkele jaren ervaring gehad met een vast koppel maar dit staat nu al meer dan 2j. Op pauze wegen familiale redenen. Wij zijn dus opzoek naar nieuwe vriendschap. Voor ons kan veel bij klik. Wij zijn beide kloek en openminded, graag zouden we een koppel leren kennen rond onze leeftijd. Wil je ons leren kennen? Dan horen wij het graag in een mooi mailtje MET foto... Groetjes...  
23 dagen
A&S 53 jaar Antwerpen - Wilrijk
Koppel zoekt koppel voor leuke tijd samen
Hey, Even ons kort voorstellen wij dus een vast koppel dat op zoek is naar een vast koppel, we zijn al lang samen. Vrouw is 54 j en man 58 j en zijn zachtaardige sociale mensen ook zijn we gesteld op hygiene en zijn ook steeds verzorgd.Wij hebben hierin niet zoveel ervaring maar als de klik er is kan er veel.Wij zoeken hier een koppel tussen de 40 en 60 jaar. Als u interesse hebt in meer van ons te weten horen wij dat graag en wie weet... indien je een reactie stuurt volgt daarna een foto van ons. graag ook een foto van jullie beide.  
27 dagen
leukstel 43 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
zoeken gelijkgestemd koppeltje voor intense friends with benefits
Om wat extra spanning en plezier in ons leven te brengen, zijn wij op zoek naar een leuk goedlachs koppeltje voor een friends with benefits waarin bij goede klik heel veel kan zelfs full pr. Wij zijn een koppel jonge 40ers, zijn al meer dan 20 jaar samen. Zijn jullie net als ons niet rokers, slank tot normaal gebouwd en hebben geen tattoos of piercings. Houden jullie ook van een leuke wandeling, terrasje, uitstapje, gezellige momenten en zijn jullie ook te vinden voor speelse ondeugende grapjes. Dan zijn jullie misschien het koppeltje dat wij zoeken. Wij houden niet van platvloerse toestanden en zijn geen clubbezoekers. Wederzijds respect, vertrouwen, openheid, discretie en uiteraard hygiëne zijn voor ons heel belangrijk. Elkaar op een rustige manier leren kennen en ontdekken, niets moet heel veel kan bij de juiste klik en vibe tussen ons 4. wij zoeken 1 koppel als vaste vrienden, hopelijk voor een heel lange tijd waarin we heel veel mooie momenten samen kunnen beleven. tot snel .  
  1   2