Zoeken naar vast*

Uw zoekactie voor vast* leverde 86 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 51 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
EDGE CONTROL
Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft in edge control en mij meermaals bijna tot op een hoogtepunt brengt , om dan weer af te bouwen en opnieuw te beginnen , en opnieuw.... Dit mag zelfs uren duren. Jij hebt volledige controle en bepaalt wanneer ik klaar mag komen. Je mag me vastbinden of boeien. Ik ben volledig aan jou overgeleverd....Heb je hier wat ervaring in en kan je ontvangen , stuur me dan snel een reactie en ik ben volledig van jou.  

EDGE CONTROL
Dskoppel 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Horror
Horror Zoekende naar een vrouwelijke onderdane dus geen man Iemand die er op kickt om in horror stijl gebruikt te worden Niet enkel eens dekken en weer gedaan , je zal weerloos in het horror spel zitten samen met men vaste slavin zullen jullie door deze griezel Gebruikt ver vernederd worden , hebben veel spullen liggen die op je gebruikt kan worden We ontvangen zeer discreet thuis  

Horror
Toilet 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
toiletslaaf zoekt
Toiletslaaf zoekt vaste Dominant/feeder/trainer uit de regio. Bij voorkeur 40+ en in de mogelijkheid om te ontvangen. Ik kan vlot verplaatsen en ook occasioneel ontvangen. Zoek een lang en opbouwend traject met bij voorkeur vaste momenten. Omdat het vooral moet klikken tussen ons graag eerst een verkennende neutrale date of gesprek. Ikzelf ben 46, slank en gezond (180 72 14) en wil me volledig engageren binnen deze perverse D/s dynamiek.  
Wesley 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Welke dame vrouw meesteres moet ik komen dienen en gehoorzamen?
zeer onderdanige slaaf van 37 jaar m70 groot slank sportief gebouwd geen baard bril of snor onbehaard bruine ogen 60 kilo is opzoek naar een dame vrouw meesteres die ik moet komen dienen en gehoorzamen zeer veel kan en mag er ik ben zeer ruimdenkend en sta voor heel veel open. Heb ervaring als poetsslaaf hulpslaaf en dienslaaf te zijn verder hou ik van spanking vernedering ballen afbinden zwepen tepelklemmen maskers gags butplugs vastbinden leder latex lak kledij hogelaarzen enz enz ik zelf ben zeer discreet en respect vol naar jou toe hygiëne is absoluut geboden ik ben van Zoersel en kan me makkelijk verplaatsen verder drink en rook ik niet. Eventuele vragen of intresse hoor ik het graag onderdanige Grtjs wesley  
Nick 44 jaar Antwerpen - Olen
Onderdanig naaldje in de hooiberg fwb
Hey, ik ben een deftige niet onkappe man 184 88kg 19cm gbbs met niveau en zoek dat naaldje in de hooiberg. Dat naaldje is voor mij een frisse verschijning slank/normaal gebouwde dame die een hoog libido heeft en ook stiekem een vaste fwb zoekt. Jij bent onderdagis en zoekt een dominante zeer respectvolle kerel. Jij bent geen veel dater en ook kieskeurig, niet opzoek naar een relatie. Toch de drang om te genieten van de geneugden des levens of zich op een avontuur van ontdekking wil begeven.Een avontuur naar uw diepste verlangen die je wil verwezenlijke samen met je fwb. Ben jij dat naaldje waar ik naar opzoek ben? Laat dan een leuke reactie achter in mijn inbox en bij de nodige klik kunnen we samen die tocht bewandelen.xxx  

Onderdanig naaldje in de hooiberg fwb
Koen 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky vrouw gezocht die wil sexperimenteren
Ik zoek een deftige maar heel ondeugende meid of vrouw als vast contact die samen met mij haar fantasieën wil exploreren tijdens de lockdown, liefst iemand die zowel haar submissieve als dominante kant wil verkennen (maar één kant is ook al leuk): pijn, dominantie, tepelspel, nemen met strapon, hard spanken, vastbinden, op je kutje slaan of uitrekken of mijn stijve lul goed knijpen en slaan,... Ook graag iemand die kickt op zaad en lichaamssappen (kunnen of willen squirten zou helemaal fantastisch zijn). Elkaar innig tongzoenen met cum swapping, squirten op mijn gezicht, anale spelletjes, prostaatmassage om mij meerdere keren te laten spuiten na elkaar,... telkens elkaar verder ophitsen met nieuwe en meer kinky fantasietjes, zeker niet alleen bdsm. Vooral elkaars lichaam ontdekken, goed leren kennen en nieuwe intense ervaringen opdoen. En langzaam opbouwen uiteraard. Ik ben een heel deftige hoog opgeleide jongeman van 35, 187cm, 80kg, XXL geschapen.  
rud 61 jaar Vlaams-Brabant - Heverlee
onderdanig zoekt, kinky buitendate in Heverlee en omgeving
Ik ben een onderdanige man van 61/174/85/17 en ik kick er op om geblinddoekt op een afgesproken plaats op te wachten. Ik zoek iemand die mij dan overal wilt betasten en af en toe overal op mijn lijf een klets geeft, mijn broek /kleding uit trekt, billenkoek geeft, ballen eens stevig vast neemt, mij verbaal vernedert, te kijk zet, lichamelijk vernedert, zoals mijn lichaam vuil maakt, op mij pist enz. Ik zoek geen trek, pijp of neuk gedoe bij mij en ook niet bij u. Ik kick er gewoon op om als onderdanig behandeld te worden zoals ik heb beschreven.  

onderdanig zoekt, kinky buitendate in Heverlee en omgeving
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-103-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje?  
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Jonge subvrouw gezocht voor lust/pijn opleiding
Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Spanning als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij wat te vertellen hebt. Je voelt spanning bij het idee van spanking, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, handboeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, enige vorm van vernedering windt je op, wasknijpers, tepelklemmen, halsband dragen, geïnspecteerd en gekeurd worden.... Jouw fantasie en gevoel zijn er klaar voor, durf je het te volgen? Deze gevoelens zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent. Kom er voor uit en beleef het. Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden op een hele prettige manier waarbij niets moet, maar alles mag! Fakers en fotojagers hoeven geen moeite meer te doen. Als telefonisch contact niet mogelijk is na eerste mail hoef je Mijn tijd niet te verdoen.  
Cddv 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Reukje
Ik zoek een vast contact met man of vrouw die het leuk vindt om wat te ruiken vanonder, en die wil dat ik er ga aan ruiken en likken, eventueel jou bevredigen. Iemand die luiers draagt mag ook zeker sturen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9