Zoeken naar versa

Uw zoekactie voor versa leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hotkoppeltje 46 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Passioneel jonge man gezocht
Gelegenheidsstel zoekt voor komende maandag namiddag 14.00 een leuke toffe nette kerel voor een heerlijke ervaring waarbij zowel man als vrouw niet mogen vergeten worden. M 47 182 83 kg bl ogen intiem geschoren wel behaard en versa v 45 170 58 kg d cup. Zin ? Stel jezelf voir meteen herkenbare foto alsook wat jij graag zou verlangen.  

Passioneel jonge man gezocht
Lief koppel 50 jaar Limburg - Beringen
Car date
Wij zoeken voor deze nacht bi man normaal geschapen en geen xl voor car date regio Beringen paal niet reageren indien jonger dan 40 of niet kunnen presteren met extra man top of versa is plus foto en eventueel gsm nummer heeft voorang  

Car date
22 dagen
Wouter 35 jaar Antwerpen - Lier
Bi top gezocht voor mmv trio
Eens een poging wagen... Wij zijn een koppel, vrouw 35j/168/79 hetero, man 35/174/62 bi. Vrouw weet een goed voorziene man met uithoudingsvermogen en die de touwtjes in handen durft te nemen te waarderen, man geniet van vrouw te zien genieten en geniet van lekker mannelijk speelgoed. Jij bent betrouwbaar en eerlijk, deftig, respectvol en weet van aanpakken. Bij voorkeur tussen de 30 en 50, verzorgd en goed voorzien, echt bi en top/versa is belangrijk - enkel een man tolereren volstaat niet, je moet ook effectief met plezier een man willen neuken. Hygiënisch en soa-vrij zijn een absolute must, verder graag ook brains voor een leuke babbel buiten de sex. Stel jezelf maar uitgebreid voor en hoe je het ziet, ik maak een selectie en probeer m'n vrouw daarmee te overtuigen ;)