Zoeken naar vijf*

Uw zoekactie voor vijf* leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bottomsub 58 jaar Limburg - Overpelt
Bottomsub wil gebruikt worden.
Wie wil mij gebruiken zoals op mijn foto? Ik wil uw gebruiksvoorwerp zijn en langdurig mijn benen en billen voor u spreiden. Echtpaar, man, vrouw, travestie, homo koppel of klein groepje. Ik kom op verplaatsing naar u of een door u gekozen locatie. Uw leeftijd liefst vanaf vijftig tot heel veel ouder. Uiterlijk geen belang.  

Bottomsub wil gebruikt worden.
Vijftiger 55 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Zoek naar dienster/diener
Deze alleenstaande vijftiger is op zoek naar gehoorzame dienster (m/v) om mij letterlijk te dienen. Dit voor gemiddeld éénmaal per week. Hoofdtaken omvatten schoonmaken, vloer poetsen. Maar ook mij wassen onder de douche handmatig (verplichte blinddoek). Je wordt uitgekleed en geboeid bij je aankomst. Naakt of schaars gekleed. Solliciteer voor de job met je volledige info en profiel, motivatie waarom ik jou zou moeten kiezen, en met een volledig overzicht van je fysieke kenmerken. Bedoeling is één max. twee diensters te vinden. mvg  
11 dagen
dominant 57 jaar West-Vlaanderen - Brugge
dominante man zoekt dame of juffrouw
Ik ben een dominante vijftiger die op zoek is naar iemand die iets meer zoekt dan de gewone dagdagelijkse zaken. Die durft nieuwe wegen opgaan Oja discretie en hygiene zijn natuurlijk super belangrijk  
Slaafje 59 jaar Limburg - Zonhoven
Ik zoek
Hallo Dame, Ik ben op zoek naar een amateur meesteresje; Een wat rijpere vrouw voor een erotische afspraak. Bij voorkeur iemand die ouder is als 45 jaar om in alle discretie en op regelmatige basis en eventueel voor een langere periode. Als wat onderdanige man eind vijftig ben ik bereid te betalen voor een date. Indien dit jou aanspreekt mail me dan. Discretie gewenst en geboden zelf ben ik een verzorgde, lieve man die veel te bieden heeft en jou ook genot wil verschaffen. Enkel serieuze reacties krijgen gehoor. Knuffelen en gewoon genieten van elkaar hoort er ook bij. Als je van de regio Limburg bent reageer via mail. Je krijgt zeker antwoord. Alvast Lieve en warme groetjes!  

Ik zoek
Discreet & Gewoo 54 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Vrouw orgasme
Jonge vijftiger man, zeer discreet, respectvol en een gewone man die vrouw(en) wil laten genieten van een orgasme. Met sex toys en eventueel bdsm speelgoed bij interesse. Kan gemakkelijk ontvangen en verplaatsen afhankelijk van afstand en locatie. Rolspel mogelijk. Ikzelf ben geen sub. Vriendelijke groeten.  

Vrouw orgasme