Zoeken naar voor week

Uw zoekactie voor voor week leverde 30 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Da2 55 jaar West-Vlaanderen - Wingene
Bestaan deze nog?
Hey.wijvast koppel van 49 en 55 jaar wij zijn rokers ,hetro,en zoeken koppel,die daar niet ovrr vallen. Blijkbaar moeilijk te vinden.dus eens kijken hier op de site. Zoeken echt fwb leeftijd onbelangrijk,wrl mensen die zich verzorgen,en eenvoudig e mensen zijn.geen foto modellen daar we dat ook niet zijn maar die moeten zich zrjer niet onthouden hoor, huidskleur of afkomst ook niet van belang. Ons voorstel bij ontmoeting . Drankje bij leuke babbel,leuk strip spelletjes met daar na opdrachtjes die ook geweigerd mogen worden ,iedereen goed geuring geeft om sex te hebben met 4 in zelfde ruimte dicht bij elkaar ,en zeker geen enkele vorm van verplichting te voelen of te verlangen liefst ook meermalig dus zeker niet ,met broek op enkels binnenkommen in hoop op snelle wip.kunnen dikwijls in dedag.soms in weekeind en onderavond .veel hangt af van werkschema. Zijn nu zondag ,wo en dondrdag vrij .graag reakyie met gezichts fot van julie bijde na reaktie van jullie verder via WhatsApp  
Couplexxx 37 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Kompas camping Westende
Hoi wij zijn een gehuwd koppel van 37 jaar dat volgende week een weekje op de kompas camping zitten in westende. Het is altijd leuk om mensen te leren kennen die met dezelfde gedachten door het leven gaan. Een gezellige avond, een hapje en drankje,. En wie weet! Bij deze dus de vraag of er toevallig nog gelijkgestemde ook daar zijn. Wij zijn beide normaal gebouwd met de rondingen des levens. Wij zijn wel op gezinsvakantie maar met de nodige creativiteit kunnen we daar wel een mouw aan passen. Hopelijk krijgen we toch dat leuke reacties en kunnen we er wat leuke, gezellige, sfeervolle avondjes van maken. Groetjes en tot snel. Na reactie krijgen jullie een foto van ons  
Tictacsnoepjes 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Koppel zoekt kandidates voor date
Hallo, wij zijn jonge 40-ers die volgende week vrijdag 19 augustus twijfelen tussen een club of thuisdate.Toch kunnen we niet ontvangen. Daarvoor vragen wij of er een leuk koppel is die wil kennis maken? Koppel waarvan dame bi is en met mooie boezem gevormd is krijgt alle aandacht. We teasen graag als inleiding maar zijn niet bang om verder te gaan als het klikt. Klassevol met high heels en sexy lingerie. Reactie met foto en vervolgens Whatsapp. Geen fakers aub.  

Koppel zoekt kandidates voor date
Tictacsnoepjes 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Koppel zoekt kandidates voor date
Hallo, wij zijn jonge 40-ers die volgende week vrijdag 13 augustus twijfelen tussen een club of thuisdate.Toch kunnen we niet ontvangen. Daarvoor vragen wij of er een leuk koppel is die wil kennis maken? Reactie met foto met vervolgens Whatsapp is een voordeel. Geen fakers aub.  

Koppel zoekt kandidates voor date
Koppel 50+ 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Koppel met vaste huisvriend zkt vast koppel
Wij zijn een goedogend,slank ,vlot koppel waarvan zij bi en zeer mooi is , 50+ , en zoeken een vast,leuk koppel met bi dame om samen met onze vaste huisvriend regelmatig af te spreken . Wij zijn niet rokers,discreet,en geen wisselaars en zoeken dan ook een koppel tussen 40 en 60 met eenzelfde ingesteldheid zodat na wederzijds vertrouwen ook bare mogelijk is . Afspreken bij voorkeur op een avond in de week , bv maandelijks . Wij kunnen zowel verplaatsen als ontvangen . Sexy gekleed zoals jurkje ,nylons ,hoge hakjes, jarretelles,sliploos,geen bh vinden wij super geil. Een speelgoedje of een leuke opdracht is ook best spannend . Onze vaste huisvriend zorgt voor de 1e ontmoeting tussen ons 5 , bij ons thuis . Zijn jullie een vast koppel met een bi dame en geen wisselaars,gelieve dan snel te reageren met een (gewone) foto van jullie en een gsmnr waarop we jullie discreet kunnen contacteren ( sms of whatsapp) , wij reageren dan met een foto terug en sturen jullie ook een smsje , tot snel .  
T & R 48 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Intens genot...
Wij zijn een goed uitziend koppel, V49j M52j, uit regio Aalter... We zoeken gelijkgestemde koppels, 45-55j, die ook zoek zijn naar... Iets eten, drinken, shoppen, weekendje weg... Kortom eerst bla-bla en dan boem-boem, vriendschap naast de seks dus... Wij willen niet het intens genot delen met heel de wereld, enkel met één gelijkgestemd koppel... Vandaar ook onze zoektocht naar een vast koppel van onze leeftijd. Indien interesse... voorstel, looks, foto... dat zijn enkele dingen die wij wel kunnen appreciëren... We kijken al uit naar jullie reacties.  
Diwe 48 jaar Noord-Brabant - 's-Hertogenbosch
Date op weekendje wev
Hallo Wij (hij 48 en zij 46) hebben een weekendje in 's Hertogenbosch gepland. Zij is bi en hij bischierig. Zijn beide intiem geschoren en vinden hygiëne uiterst belangrijk. Wij zijn niet-rokers. Welke toffe mensen kunnen wij ontmoeten voor een avond met een fijne babbel en mits de juiste klik nog wat meer.... Niets moet, maar veel kan.  
Greet en John 65 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Naaktstrandje
We zijn slank en verzorgd stel van 64 jaar, beide intiem geschoren en liggen volgende week aan het strandje Ritthem of Paulinapolder . Welk (bi)stel, leeftijd ondergeschikt maar wel verzorgd, komt er bij liggen? Bij klik kan er meer!  
J. & M. 29 jaar Limburg - Maastricht
Stel zoekt stel
Hoi, Wij zijn een leuk spontaan koppel uit het zuiden van Nederland dat opzoek is naar een nieuwe spannende ervaring. Wij zijn erg nieuwsgierig om een leuke avond te hebben met een andere vrouw of stel. Een andere man alleen zouden we ook wel eens willen ervaren, maar dan niet als onze eerste ervaring. We hebben het hier wel eens over gehad, en willen dat nu toch wel eens ervaren. Voor ons gaat het niet puur en alleen om de seks. We houden van een gezellige avond, een drankje, iemand waarmee ook een leuk gesprek gevoerd kan worden. Een mogelijke vriendschap met een extraatje. Het liefste zoeken we iemand rond onze leeftijd (25-40), die net als ons weinig/geen ervaring heeft. Omdat het nieuw is voor ons doen we rustig aan, dus verwacht niet na 2 berichten en binnen een week een date! Onze stats: De vrouw is 28 jaar, 165 lang en Engelstalig. De man is 29 jaar, 170 lang en Nederlandstalig. We zijn allebei goed verzorgd. Als het je leuk lijkt, stuur ons dan een berichtje.  
Da2 55 jaar West-Vlaanderen - Wingene
Lekker warm tot heetdeze week.
Hoi, wij vast koppel van 49 en54, jaar dikwijls vrij inde dag en door de week kijken uit naar ookeen vast stel.geen gelegenheids koppels laat staan mannen aleen.ons voorstel ontmoeting bij ons met drakje en babbel, stripspelletje eventueel ook met opdrachtjes die ook mogen geweigert worden bij klik zal er alsnel meer gespeet worden maar dan met elkaar. Of geefons jullie voorstel. Eerst eens wat mensen geintreseerden laten afvloeien zo is keuze sneller gemaakt .wij zijn rokers hooren niet bi Reaktie met julie gezichten krijgen zeker antwoord leeftijd geen belang  
  1   2   3