Zoeken naar wat een lul

Uw zoekactie voor wat een lul leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Cuckold 27 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Knappe man gezocht
Wij zijn een normaal koppel van eind de 20. We hadden het over vaginaal klaarkomen en de penis van de man is niet groot genoeg om dit te laten lukken. De vrouw had dit heel graag ervaren en daarom nu op zoek naar een knappe man met een grote lul. Ik wil zeker benadrukken dat we een echt goed uitziende man zoeken dus niet random reageren. Zelf zijn wij ook knap en slank. Iemand met een grote lul en een ferm uithoudingsvermogen. De man zal ook aanwezig zijn maar enkel passief. We kunnen bij ons thuis ontvangen. Liefst een niet-roker  
Sarah 32 jaar Antwerpen - Turnhout
Koppel zoekt man
Koppel zoekt bi-top met grote lul. Eerst wordt de vrouw verwend terwijl de man toekijkt. Daarna wil de man ook graag verwend worden terwijl zijn vrouw toekijkt of terwijl hij hazr likt. reactie ALLEN MET FOTO!!  
16 dagen
K&J 27 jaar Antwerpen - Schoten
Eenmalige birthday fun
Wij zijn een jong koppel en zoeken voor haar 27e verjaardag een extra man om haar een goeie eenmalige beurt te geven (met condoom). Wat wij zoeken in jou: leeftijd tussen 30-45 kan ontvangen en verplaatsen, normaal gebouwd of gespierd, bepaald niveau en lul tussen de 17-21cm.  
28 dagen
erik en els 46 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
cuckold
Hoi, wij zijn een boeiend koppel van bijna 50j en zoeken een aantrekkelijke, respectvolle, hoger opgeleide man (leeftijd tussen 30j en 50j) om onze grenzen te verleggen. Wij willen geen opdringerige, respectloze vrouwonvriendelijke lul... . We willen eerst uitgebreid kennis maken via whatsapp en mail maar je zal het u niet beklagen. Het vrouwtje kan heel geil zijn. Wat willen we, op termijn afspreken en wel iemand die groot geschapen is en een uitstekende uithouding heeft (meerdere keren kan klaarkomen). Indien het klikt kunnen er regelmatige afspraken worden gemaakt. Lijkt dit iets voor u, stuur dan tekstje en eventueel foto door. Zeker geen macho-mannen, alles in het teken van de dame.