Zoeken naar week

Uw zoekactie voor week leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
(Ont)spannende ontmoetingen
Welke (jonge)dame heeft ook zin om eens buiten de lijntjes te kleuren ? Veel is mogelijk mits hygiëne, respect en absolute discretie. Leeftijd en uiterlijk zijn niet zo van belang; je zin voor het avontuur en je geile fantasie des te meer. Als je je kan vrijmaken op weekdagen overdag, is dat een groot pluspunt. Wie onder jullie haalt de kleurtjes boven en stuurt mij een mailtje ?  
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
Rijpere manager 53 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Stolen moments
Rijpere manager zoekt rijpere zelfbewuste dame voor stolen moments tijdens de werkweek. Respect, discretie en hygiene zijn key.  
Bert 49 jaar Limburg - HASSELT
Voel jij je aangesproken,.....?
Wie voelt zich geroepen om op bezoek te komen, voor max 1 week in de Costa Blanca? Je bent een sportieve vrouw die een wandelingetje wel zit zitten. En je kan genieten van een goed glas, of een lekker gerecht. Dan gaan we misschien wel een leuke week te gemoet. Ik ben een slanke sportieve man van 49j, niet roker en op zoek naar jou. Stel jezelf even voor, en wie weet tot over enkele maanden in de Costa Blanca Groetjes Bert  
Knuffel 67 jaar Antwerpen - Ekeren
Zoek grote gevoelige borsten
Slanke weduwnaar met blijvend gemis aan lichamelijk contact zoekt volslanke dame om samen te genieten van strelen, kneden en zoenen bij een leuke film met hapje en drank. Kan discreet ontvangen, ook tijdens de week. Niveau gewenst en hygiëne vanzelfsprekend.  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
(Ont)spannende ontmoetingen
Welke (jonge)dame heeft ook zin om eens buiten de lijntjes te kleuren ? Veel is mogelijk mits hygiëne, respect en absolute discretie. Leeftijd en uiterlijk zijn niet zo van belang; je zin voor het avontuur, wat gevoel voor humor en een geile fantasie des te meer. Als je je kan vrijmaken op weekdagen overdag is dat een groot pluspunt ! Wie onder jullie haalt de kleurdoos boven en stuurt mij een mailtje ?  
John 28 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Zoekende naar vrouw of cuckoldkoppel
Hey! Ik ben heel de week op hotel voor werk en zoek een geile vrouw om mee af te spreken of een cuckoldkoppel waarvan de man toe wil kijken hoe ik zijn vrouw/vriendin neem. Heb zelf wel wat ervaring. Sta open voor verschillende dingen en situaties, alles is te bespreken! Ben 27 jaar, 1m84 88kg en 18cm. Kan ontvangen en ook verplaatsen. Stuur me een berichtje en alles is te bespreken!  
Stolen moments 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Stolen moments
Hoger opgeleide 50+ zoekt een rijpere dame voor gestolen momenten tijdens de werkweek. Ernstige advertentie aub !  
Hot4you 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geile Open-minded spontane vrouw gezocht voor nu deze ochtend of middag of later deze week
Goeiemorgen, net als ik veel zin om heerlijk te genieten samen? Vrij en kan je eenvoudig naar Aalst komen? Ben jij een leuke geile Open-minded vrouw en hou je er van om heerlijk intens te genieten? Dan zoek ik jou! Ik ben een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man 1m80 78kg blauwe ogen kort haar en goed voorzien. Hoog libido en heel veel mogelijk. Verwenning van kop tot teen en van a tot z hier. Ik laat je heel graag kronkelen van genot terwijl ik jou heerlijk en intens oraal verwen. Tussendoor genieten we verder en geilen we elkaar steeds weer op. Weinig taboes hier gewoon open, geil en vrij genieten van elkaar. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd regio en foto, alsook waar jij zoal van houd en niet. 200%no fake en real en discreet hier, idem gevraagd. Voor nu deze ochtend of middag. Later deze week kan ook. Wie weet tot snel  

Geile Open-minded spontane vrouw gezocht voor nu deze ochtend of middag of later deze week
Werner 44 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Vrouwelijk gebruiksvoorwerp gezocht
Volgende week ben ik tijdelijk terug in België. Vrijwilligers volgen volgende stappen. 1. Reageer met een foto en waar en wanneer je beschikbaar bent voor gebruik 2. Ik stuur je het adres van een rdv hotel door 3. Je draagt op het afgesproken uur 4. Je krijgt me voor de eerste keer te zien en beslist of je met me mee gaat 5. Als je ja zegt ben je voor het komende uur mijn eigendom 6. Ik neem je mee naar de kamer en bind je vast, daarna gebruik ik je 7. Als ik klaar ben douchen we en scheiden onze wegen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10