Zoeken naar week

Uw zoekactie voor week leverde 23 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Mister 33 jaar Antwerpen - Duffel
Dame gezocht voor hotel date 250 euro voor u ik kan mij verplaatsen
Hallo. Ik zoek en leuk sensueel dame voor en leuke gezellige date. Hou je van en man met passie die voorspel en u genot even belangrijk vind als zijn. Antwoord dan snel op deze adv met en duidelijk foto van u en uitleg over u zelf en we spreke. Deze week nog af. Grts  
15 dagen
Bjorn 42 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Wil je als single gescheiden milfje een vaste discrete bijverdienste ?
Kan overdag s avonds overnachten en kan zeer discreet je ontvangen zeker in overleg minimaal 500 euro per week cash. Je bent een open minded slank milfje die het aangename met het nuttige wil koppelen elke week en weinig tot geen taboes kent, geen dieren, kinderen, poepseks, respectvol naar elkaar toe, teasen en sexy kleding, lang voorspel, je lievelingsdrankje, rustig en goede gesprekken een klok kijken, als we samen zijn zijn we ook samen en dit langzaam laten groeien en wie weet? Ben zelf een zeer lieve en discrete heer niet onknap zelfstandig en mocht je dringend geld nodig hebben ? Morgen kunnen we al afspreken bij klik. Eerst per mail en dan in vertrouwen via what app. Is dit misschien iets voor jou als slank single/gescheiden milfje ? Zo ja mail me met een spontane foto, waar je helemaal opstaat en wie weet kan je morgen al 500 euro cashen ? Discretie zeer belangrijk. lees je graag in ijn mailbox.  
17 dagen
Vixen 37 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Pay date voor de kick
Wij zijn een stijlvol, discreet koppel. Enkele maanden geleden hadden we een heel fijne eerste ervaring via Afspaakjes met een gebonden man. Graag zouden we de kick nog eens herbeleven van een paydate. Zij is een knappe, levenslustige, slanke verschijning van 37 lentes met een hoog milf-gehalte. Zij kleedt zich vrouwelijk, tikkeltje uitdagend maar stijlvol en steeds op hakken. Hij geniet van de aandacht die mannen haar geven en kijkt graag toe. We zijn zeer selectief. Indien interesse stuur een mailtje met info van waar je bent en wat je zelf zoekt. Discretie 1000% gevraagd en geboden. Afspraak kan volgende week overdag doorgaan in de ruime regio rond Gent  
18 dagen
Hete dame 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie wil deze week verwend worden?
Dag hete mannen. Wie is op zoek naar een geile date deze week? Ik ben een studente uit Gent die wel een extra zakcentje kan gebruiken en enorm van seks houd. Afspreken gebeurt liefst op kamer en bare dates doe ik absoluut niet. Hopelijk tot snel xx  
18 dagen
Sven 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Is er hier een amateurpooier met amateurhoertje?
Welke amateurpooier heeft een jong amateurhoertje en zoekt werk voor haar? Dan kan je me misschien helpen. Wil daten met een jong amateurhoertje die voldoet aan volgende voorwaarden: maximum leeftijd 25-30 jaar, geil zijn en gehoorzaam, ruimdenkend tot kinky. Voor een hoertje dat voldoet heb ik een mooie vergoeding over. Graag je voorstel met vermelding van mogelijkheden en gevraagde vergoeding. Gelieve ook een (onherkenbare) foto toe te voegen. Bij voorkeur kan ze zich deze week nog overdag vrijmaken.  
20 dagen
Jos 58 jaar Antwerpen - Wilrijk
Vandaag of deze week?
Hoi leuke dame. Vandaag of deze week ook niet veel te doen ? Jammer he ,ik zoek ook een fijne date om de zomertijd te starten. Ik ben goed uitziende man , alles in verhouding lief en met veel zin. Ik spreek graag vlot af. Natuurlijk een vergoeding voor jou. Mooiste is dat je ouder bent dan 24 en met lekker figuur. Onervaren dat is niet erg .Liefs Jos.  
20 dagen
Mister X 26 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Een mooie bijverdienste voor een knappe oprechte jongedame
ik zoek een jongedame (max 30) die slank en oprecht is. Je kan jezelf gemakkelijk verplaatsen, ik bied en verwacht discretie. Als je zo heel deze site afgaat hopeloos opzoek naar een date, scrol je beter verder. Je spreekt nederlands. Wat ik bied, een vast ritme aan afspraakjes. dus een mooie verdienste... Of een reisje of iets gaan eten zit er zeker ook wel in. Je hebt geldnood of financiele problemen, of je wilt zo graag dat ene kopen zonder al te lang te moeten sparen. Ik ben een jonge zakenman, kan me makkelijk verplaatsen. niet roker. Heb je interesse? dan kan je me altijd contacteren, je stuurd altijd eerst enkele fotos van jezelf erbij. Ik zoek geen 10 dames per week, maar één vast iemand  
21 dagen
Dirk 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke lieve dame gezocht of studente gezocht
Welke lieve studente of jonge dame wil volgende week afspreken voor een tweetal uurtjes in een luxe wellness? Indien de klik er is kan dit op wekelijkse of maandelijkse basis naar gelang de behoeften. Aangezien ik niet op zoek ben naar een professionele dame heb ik hier gerust een zeer mooie vergoeding voor over.  
23 dagen
Michiel 50 jaar Noord-Holland - Amsterdam
Korte trip naar Amsterdam - paasvakantie
Hi, Op zoek naar een klassedame. slank, intelligente babel, houdt van eten en sex. Ik bied een dagje (met overnachting) week van 8/4 met een sportieve zakenman type (ceo). Overdag ben je vrij, s avonds samen. Wel GFE. vraag voor voorwaarden en verloning :-). Reactie MET foto. Let wel hoger niveau van verwenning voor buitengewone dame.  
24 dagen
genieterke 59 jaar Antwerpen - Mortsel
zoek studente of (jonge)dame voor regelmatige dates
Hallo ben op zoek naar een meisje, studente of dame voor regelmatige dates. Kan u zeer discreet op lokatie ontvangen of ik kan me makkelijk verplaatsen. Zoek een normaal persoon geen prof maar iemand die er ook kan van genieten en iets wil bijverdienen. Zoek iemand die graag mee wil helpen mijn fantasie om te zetten in pure realiteit. Eerlijkheid, respect voor elkaar, hygiëne en absolute discretie zijn een must. Afspraken kunnen alleen op weekdagen tijdens daguren, nooit in weekends of op avonden. Kunt u zich hierin vinden stuur kan gerust uw reactie met hoe u een date zelf ziet met een foto en nummer om verder af te spreken. Reactie met nummer en foto krijgen voorrang maar iedereen krijgt een bericht terug.  
  1   2   3