Zoeken naar weet jij

Uw zoekactie voor weet jij leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Babs 45 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Vaste FWB gezocht
44 jarige vrouw hoopt via deze weg een leuke fwb te vinden. Liefst single en uit de ruime omgeving. Graag 40+. Samen een leuke activiteit doen, met als 'dessert' de benefits (geen interesse in een snelle wip!). Iemand die weet wat hij wil en hier voldoende tijd wil voor vrijmaken. Ik kijk uit naar leuke reacties, liefst met foto. Kus  
Patries 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vrouw zoekt mannen voor dogging
Wie weet er een parkeerplaats (of andere goede buitenplek) op de route van Antwerpen naar Nederland om a.s. zaterdag rond middernacht een paar mannen leeg te zuigen en lekker betast/geneukt te worden? Het zal mijn eerste dogging ervaring worden en mijn partner wil graag toekijken en stukjes filmen. Het liefste stukjes waarin jullie lekker spuitend over mij klaarkomen. Uiteraard niet zodat jullie herkenbaar in beeld zijn. Graag serieuze reacties waarbij contact van tevoren gewenst is.  

Vrouw zoekt mannen voor dogging
27 dagen
Sexy 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spannende date
Hallo ik ben een 37jarige blonde vrouw met een natuurlijke ddcup een figuur die een maatje meer heeft maar niet dik .die een jonge verzorgende vrijgezele gespierde man zoekt tussen de 34 en 40j.voor volgende week dinsdag of woensdag avond .iemand die heel de avond tijd heeft en graag uiteten gaat met daarna een geil moment. Je moet gespierd zijn vooral brede schouders (niet slank gespierd) en groot boven de 1m82. zijn .je houd van beffen en een beetje een harde aanpak bij mij . Als je niet aan deze voorwaarden voldoet heeft het geen zin om mij te mailen . Stijl is belangrijk. Geen trainingspakken bv. Weet me te veroveren met u charmes.