Zoeken naar weet jij

Uw zoekactie voor weet jij leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Line 35 jaar Oost-Vlaanderen - Mariakerke
Bi-dame zoekt verkenning
Welke dame wilt samen met mij mijn bi kant verkennen? Graag tussen 20 & 40 jaar. (liefst single) eerst kennismaking en wie weet meer.  

Bi-dame zoekt verkenning
Black Queen 27 jaar Brussel (gewest) - Sint-Gillis
Nieuwe vriendin voor fun times
Leuke dames hier? Op zoek naar een nieuwe gezellige vriendin om leuke dingen mee te doen zoals sauna, uit eten, films kijken, hoteletje enzovoort.. met spannende momenten af en toe Ben zelf 28, slank en 1m70 ‼️Stuur me een berichtje als je oprecht interesse hebt, niet sturen als je weet dat je niet meer gaat antwoorden en afhaken!  
13 dagen
Dave 56 jaar Antwerpen - Mechelen
Vrouw voor vrouw gezicht
Hallo dames Mijn vrouw is bi en ik weet dat ze dit graag wil doen, echter is dit een taboe binnen onze relatie om er over te praten, ze denkt dan dat ikzelf ook meer wil, wat niet is. Daarom deze oproep of er een dame is die mijn vrouw kan verleiden tot een bi sex relatie, ikzelf kom er niet bij, moet er niet bij en moei me ook niet. Wel dient alles te gebeuren alsof jezelf haar gevonden hebt. Mijn naam of wat ook mag er niet mee gemoeid of genoemd worden. 'bij interesse en bewijs dat u wel degelijk een vrouw bent, stuur ik foto en contactgegevens van mijn vrouw. Ze is slank, blond, mooie natuurlijke borsten en eens in bed is ze een tijger die spuit Succes en hoop dat ze verleid geraakt. Dit is niet voor eenmalig!