Zoeken naar wie vandaag blue vision

Uw zoekactie voor wie vandaag blue vision leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Escort / Privé Ontvangst > Betaald contact gezocht (3)
Bart 49 jaar Antwerpen - Aartselaar
Exhibitioniste gezocht voor glory-hole avontuur
Ik ben een verzorgde sportieve man met 1 grote fantasie. Ik zou graag een dame begeleiden bij een gloryhole avontuur in de Blue vision in Antwerpen of Maasmechelen. Ik zou haar graag gemaskerd filmen voor eigen gebruik, en zien hoe ze op een nacht zoveel mogelijk mannen klaarpijpt. Voor de juiste dame (geen koppel - dame alleen aub) heb ik een mooie vergoeding over. Zijn er kandidates om me te helpen deze fantasie waar te maken?  

Exhibitioniste gezocht voor glory-hole avontuur
Man 29 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gloryhole
Man zoekt een geil koppeltje of dame die samen eens een bezoek willen brengen aan een sekscinema (Blue vision). Zou graag eens met een koppel of vrouwtje in de gloryholecabine gaan ... Laat maar weten tegen wel vergoeding eventueel ... Zelf ben ik een slanke sportieve man  

Gloryhole
Aischa 39 jaar Antwerpen - Schelle 0470365401
Aischa gaat DEZE namiddag even op stap.
Hallo mannen, ik ga rond 15u even shoppen bij Blue Vision Megastore te Schelle op A 12 (overkant van DECATHLON ) blijkbaar is dit de zaak “voor de vrouw en de man van vandaag”. Wel zou ik daarbij graag wat actie willen beleven. Wie mij materiaal aankoopt voor ietsje meer dan €50 help ik van zijn zaad af. Wil je afspreken kan dit "enkel" via E-MAIL tot 14u vandaag. We maken er een leuke namiddag van. Kusjes, A.  

Aischa gaat DEZE namiddag even op stap.