Zoeken naar wie wil deze

Uw zoekactie voor wie wil deze leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Leuke bi-vrouw 51 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Leuke bi-vrouw zoekt leuke vriendschap +
Leuke bivrouw in relatie 1m68 78kg van 51j wil graag gevonden worden door een leuke single bi-vrouw voor zeer mooie langdurige vriendschap op te bouwen en mijn bi-kant te herontdekken. Dit alles op zeer aangenaam tempo en manier. Ik ben serieus hoop jij ook en kan wel bestie gebruiken waar ik alles mee kan delen. Ik hoop met deze advertentie de juiste te leren kennen. Discretie en respect ligt bij mij zeer hoog in het vaandel.groetjes Leuke bi-vrouw.  
Leuke bi-vrouw 51 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Leuke bi-vrouw zoekt hartsvriendin
Leuke ni single bivrouw 1m68 78kg van 51j wil graag gevonden worden door een leuke single bi-vrouw voor zeer mooie langdurige vriendschap op te bouwen en mijn bi-kant te herontdekken. Dit alles op zeer aangenaam tempo en manier. Ik ben serieus hoop jij ook en kan wel bestie gebruiken waar ik alles mee kan delen. Ik hoop met deze advertentie de juiste te leren kennen. Discretie en respect ligt bij mij zeer hoog in het vaandel.groetjes Leuke bi-vrouw.  
Ikke 32 jaar Oost-Vlaanderen - Zomergem
Aangenaam
Ik ben een jonge mama met een bi-kantje. In mijn nabije omgeving weet niemand ervan, moeilijk iemand aanspreken dus op deze manier. Daarom deze weg. Ik kijk ernaar UIT iemand te ontmoeten waarbij een echte vriendschap kan uitstaan, dat in eerste plaats! Samen uit eten, drankje doen, cinema of Netflixje thuis en dan samen onder het dekentje… iemand waarbij het niet uitmaakt waar mijn handen eindigen onder dat dekentje, of in het pashokje wanneer jij net een nieuwe bh wil passen en aan mij wilt showen, of omgekeerd. Nogmaals vriendschap staat op nr 1. Wat ik NIET zoek: iemand in een relatie, zorgt sowieso voor problemen. Zoek jij ook zo iemand? Stel jezelf gerust voor vergezeld met een foto. Zonder foto geen reactie. GEEN MANNEN, jullie lid interesseert mij NIET.  

Aangenaam
17 dagen
Anemoontje 60 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuke vriendin gezocht
Hallo Dames, Ik ben een 60 jarige gehuwde vrouw die met medeweten van mijn man mijn bi zijn volledig mag ontplooien,daarom zoek ik een lieve vrouw die hierin mee wil gaan,graag uit de dichte buurt kortom een vriendin die net zoals ik kan genieten van kussen,strelen,ondeugend zijn.snel afspreken via telefoon om fakers uit te sluiten.Noot voor de mannen:ik heb een bovenbest ventje dus u hoeft zich niet kandidaat te stellen = prullenbak.