Zoeken naar woning

Uw zoekactie voor woning leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dominant 51 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Onderdanige (eventueel door mij op te leiden) totaalslaaf / slavin gezocht
Dominant voor het leiden of opleiden van zeer onderdanig slaafje of slavin van max 70 jaar Slaafje of slavin is max. 75 kg, potent en goed voorzien van lul of borsten en totaal bereid zonder een reeks voorwaarden, om op te worden geleid tot totaalslaaf. Dus volledige overgave. Dit gebeurd in uw eigen woning. Mijn voorkeur gaat naar slavin, maar tv/cd of slaaf van hetzelfde postuur zijn ook gewenst. Wel in de nabije omgeving.  
Dominant 52 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Onderdanige (eventueel door mij op te leiden) totaalslaaf / slavin gezocht
Dominant voor opleiden van zeer onderdanig slaafje of slavin van max 50 jaar Slaafje is max. 75 kg, geheel glad, goed voorzien en totaal bereid zonder een reeks voorwaarden, om op te worden geleid tot totaalslaaf. Dus volledige overgave. Dit gebeurd in uw eigen woning. Mijn voorkeur gaat naar slavin, maar tv/cd of slaaf van hetzelfde postuur zijn ook gewenst. Wel in de nabije omgeving.  
Dominant 52 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Onderdanige (eventueel door mij op te leiden) totaalslaaf / slavin gezocht
Dominant voor opleiden van zeer onderdanig slaafje of slavin van max 50 jaar Slaafje is max. 75 kg, geheel glad, goed voorzien en totaal bereid zonder een reeks voorwaarden, om op te worden geleid tot totaalslaaf. Dit gebeurd in uw eigen woning. Mijn voorkeur gaat naar slavin, maar tv/cd of slaaf van hetzelfde postuur zijn ook gewenst. Wel in de nabije omgeving.  
28 dagen
TV huismeid 64 jaar Limburg - Lommel
Welke geile dominante man of koppel
Wil een onervaren maagdelijke huismeid ontvangen om gedurende enkele uurtjes licht huishoudelijk werk te moeten doen in huismeiduniform. Je geilt erop dat je me gaat betasten tijdens het werk en je geile lichaam tegen me wil aandrukken (al of niet naakt). Je commandeert me dat ik je als onderdanige oraal en anaal moet laten gebruiken tijdens het werk. Zo nodig kun je me vastbinden om me te gebruiken als lichamelijk object. Je zal mij anaal trainen om gebruikt te worden. Je maakt me duidelijk dat ik enkel je lichamelijk object ben en dat je meermaals zou willen klaarkomen. Geen pis- en kaktoestanden. Je woning moet wel netjes zijn. Je mag ook niet groot geschapen zijn. Hygiëne, discretie, safe en dominant zijn worden gevraagd en geboden. Het is niet voor nu dadelijk maar voor later. Bij interesse gelieve volledige stats en mogelijke foto bij te voegen. Ik moet me wel kunnen omkleden bij u al of niet in uw bijzijn. Mogelijkheid voor herhaling vatbaar.