Zoeken naar woon nog thuis

Uw zoekactie voor woon nog thuis leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jana & Jonas 35 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Passievol genot
Dank om dit even door te lezen. We zijn een koppel, gelukkig samen, openminded met een eigen kijk op deze wereld. Zij is er 35 bi een BBW modelleke brunetje, hij 46 groot normaal geschapen en fors gebouwd. Wij staan open/zoeken een dame voor een ménage trois, elk heeft zijn huisje, maar verdelen de tijd tussen ons in. We gaan verder dan louter het seksuele, de emoties, affectie, genegenheid zijn er maar enkele kernaspecten om op te noemen. Het liefste ben je ouder dan 30, lets face it alles eronder is nog redelijk groen. Verder bent u een niet roker, woonachtig in de ruime omgeving van het Kortrijkse, belangrijk is uw doen en laten met de nodige etiquette en vrouwelijkheid uitvoert. We kunnen nog veel meer neerschrijven maar laten we dat houden voor de eerste date(s). Voel je maar lichtjes geroepen, reageer aub, je zal mogelijk een mooi opportuniteit hebben, een meerwaarde in het leven, een gevoel van iets gedaan te hebben. Tot gauw. Xxx  
Kisskoppel 29 jaar Limburg - Maaseik
Welke vrouw durft?
Welk dominant vrouw durft mijn vriendin vanavond te verrassen? We gaan uit eten en ze zal reeds een paar glaasjes gedronken hebben. Eens terug thuis gaat plots de deurbel, ik kom open doen en laat je binnen waarna ik mijn vriendin roep omdat het bezoek voor haar is. Je zegt dat je voor haar komt om seks met haar te hebben, waarna je mijn vriendin vast neemt en begint te zoenen en bij hoor kont neemt. Ik help je mee haar te verleiden, hierna gaan we samen naar de kamer en maken we het hopelijk gezellig en geil. Er is ook een voorbinddildo waarmee mijn vriendin jou mss kan neuken. Man-vrouw eventueel mogelijk. We zijn slank, sportief en goed uitziend koppel, V: 29j, 1m67, b-cup, 60kg, lekkere kont en sappig kutje. M: 31j, 1m69, 16x4 63kg. Beide geschoren. Zij is niet op de hoogte van deze avond en haar eerste ervaring. Durven jullie dit aan? Graag reactie met stats, woonplaats en foto. Geen rokers aub. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Mss tot vanavond.  

Welke vrouw durft?
ginette 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
gehuwd koppel zoekt vaste vriendin
Wij zijn een echtpaar vrouw 49jr en man 69jr.We zoeken via deze weg een vaste huisvriendin,voornamelijk V/V relatie. Vaste minnares voor mevrouw. De man des huizes zal hoogstens soms kijken,gluren.Wij hebben deze stap gezet vooral omdat de bi gevoelens van mevrouw niet meer te weerhouden zijn en spanningen veroorzaken en ook omdat door het leeftijdsverschil de man niet meer zo actief is en kan zijn. We zoeken een goede klik met vrouw waarvan leeftijd,ras onbelangrijk zijn. Het mag een bivrouw of lesbische vrouw zijn die single is of in vaste relatie met of zonder medeweten partner.Wij verwachten reacties met achtergrond over uzelf, woonplaats en een foto. Wij staan open voor veel zolang er humor,discretie en symphatie is.  

gehuwd koppel zoekt vaste vriendin