Zoeken naar zijn benieuwd

Uw zoekactie voor zijn benieuwd leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Businessman69 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Businessman zoekt dame
Businessman zoekt dame voor geregeld contact. Zoek zeker geen relatie. Een dame die houdt van sex is een pluspunt, die zich af en toe kan vrijmaken... Die graag verwend wordt in cash of kledij of ... Kortom de ideale aanhoudster die geen enkel plan heeft voor een relatie maar des te meer in het genieten van de deugden van het leven van op restaurant tot in de slaapkamer. Reactie met foto en beschrijving hebben voorrang. Eerste ontmoeting is op neutraal terrein dus geen risico te nemen voor geen van beiden. Discretie en hygiene geboden en zeker ook gevraagd. BENIEUWD !  
16 dagen
Asslover 42 jaar Antwerpen - Berlaar
Dikke billen of geile pijpbeurt
Hoi dag lieverds, ik ben een spontane geile man die single is en ik zoek een leuke spontane meid die ook altijd wel zin heeft in iets geils en wel een zakcentje kan gebruiken. Ik zoek een meid tot 35j NIET ouder!!! Die lekkere volle billen heeft en waar ik mijn gezicht mag tss duwen om je kontgaatje te likken en meiden die verzot zijn op pijpen en de laatste druppel er willen uitzuigen zijn eveneens welkom. Ik geef hiervoor een vergoeding van 150. Tot snel zou ik zeggen ben benieuwd xxx  
18 dagen
benieuwd 54 jaar West-Vlaanderen - Oostende
koppeltje met exhibitionistisch trekje
die de liefde wil bedrijven terwijl ik toekijk en met mezelf speel. Wil je het aangename aan het nuttige paren, laat dan maar iets weten. Kan verplaatsen en ontvangen.