Zoeken naar zit je

Uw zoekactie voor zit je leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Samen Genieten 26 jaar Antwerpen - Balen
Leuk stel gezocht
Leuk jong koppel (M26 90kg 1,9m 15cm, V23 165cm D-cup) is op zoek naar een leuk stel die graag samen met ons de bi wereld wil ontdekken of een koppeltje met een beetje ervaring. Wij zelf hebben nog geen ervaring met een ander koppel. De dame wil graag VV contact ontdekken, M wil graag leren pijpen en indien de sfeer goed zit een stapje verder gaan. Beide zijn we geen fitjessmodellen, dit verwachten we ook niet van jullie. De gewone maten met net dat ietsje meer dus. Hygiëne en discretie stellen we erg op prijs. Graag willen we het ook veilig doen (penetratie met condoom). We zoeken een gezellig koppel voor een leuke avond waarbij we mekaar uitgebreid plezieren. Denken jullie dat koppel te zijn, zeker een berichtje sturen met wat uitleg over jullie. Een foto is steeds leuk. Groetjes en misschien tot snel!  
15 dagen
Dave Sigrid 51 jaar West-Vlaanderen - Menen
Koppel zoekt Koppel voor naakt strand.
Hoi Morgen gaan we naar het naakt strand in Bredenen. Welk koppel komen we daar tegen om kennis te maken en als alles goed zit ook meer. Hij is 51j slank en mooi gebruind. Zij is 55j slank en mooi gebruind. Zijn beide glad geschoren waar het moet. Hopelijk tot morgen. Gr Dave Sigrid XX  
27 dagen
Wij2 35 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Bootycall. Stel heeft zin om stoom af te blazen.
Gelieve enkel te reageren als je op dezelfde golflengte zit. Wij zijn een heel normaal stel 35 en 37 jaar. Vrienden voor gezelligheid hebben we meer dan genoeg. We zoeken voor deze week op een avond een koppel leeftijdsgenoten om eens flink te stoeien. Bij voorkeur zonder veel poespas. We zijn respectvol, eren elkaars afspraken en verwachten van jullie hetzelfde. We geven voorkeur aan spannende date waar we direct tot actie over gaan. Vrouw bi, man hetero. Ze is onderdanig in de seks en wordt graag stevig genomen. Zijn er hier gelijkgezinden? Geen fakers of fotojagers. Zij 1.67 brunette, b cup en 60kg hij 1m71 73kg en 19cm. Reageren met een to the Point voorstel en uitgebreide beschrijving van jullie. Bij foto ontvang je een normale foto terug.