Zoeken naar zit je

Uw zoekactie voor zit je leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Anna 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Tweede zit
Wij zijn een hoger opgeleid koppel en weten dat tweede zit hebben niet leuk is. Uit ervaring weten we dat tijdens het intens blokken je ook het verlangen hebt om even de stoom af te blazen en jezelf te bevredigen. Graag helpen we je door deze moeilijke tijd waarin je nu zit en kunnen je tips geven om de ideale balans te vinden tussen studeren en genot. We geven jou een ontspannende massage praten dan open over hoe jij je verlangens bevredigd, wat jouw fantasieën zijn,...... Indien maken we een persoonlijk begeleidingsplan ;) Studentes, jonge vrouw en jonge koppels mogen ons contacteren' Wij zijn 100% discreet en begrijpen dat je misschien verlegen bent, aarzel niet en mail ons met meer info over jezelf en een foto, je krijgt steeds antwoord terug. Veel liefs en moed bij het studeren Anna & Didier.  

Tweede zit
22 dagen
Wij 47 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Speelvriendinnetje
Wij zijn een stel, 'geil met stijl', zij 47 en hij 52 jaar. In ons lustgerichte seksspel is hij is dominant en zij onderdanig. Zij is een overheerlijk, 1.60 m, slank gebouwd, compleet onverzadigbaar en ongeremd! Hij is 1,83 m, eveneens slank gebouwd, potent en mooi geschapen. Wij zoeken een speelvriendinnetje om samen met ons te spelen en te genieten. Of je dominant, onderdanig, ontdekkend bent doet er niet zo toe. We zijn creatief genoeg om fijn en intensief te genieten. De nadruk zal liggen op "lust", maar niet noodzakelijk helemaal :) Of je ervaring hebt of niet, wel of niet in een relatie zit, doet er niet zo toe, je mindset des te meer. We nemen graag de tijd om je wensen en kicks te bespelen. Er ligt ook allerlei speelgoed klaar. We zijn inventief en creatief om van een ontmoeting een feest voor ons allen te maken. Wie speelt en geniet met ons?  
29 dagen
Fantasie 38 jaar Antwerpen - Berlaar
Mijn fantasie
Na lang twijfelen, hierbij toch eens proberen en wie weet... Ik ben een volslanke vrouw van 38j met mooie rondingen en heb sinds kort ontdekt dat mijn bi kantje toch groter is dan dat ik zelf durfde toegeven 😅 Dit zou ik graag verder willen ontdekken met iemand waar er zowel innerlijk als uiterlijk een klik is. Maakt niet uit of je zelf al dan niet gebonden bent... Ik zelf zit in een relatie met een mooie man en mijn ideale fantasie is dat ik door beide gedeeld wordt! Ben dus zeker niet op zoek naar een volwaardige trio! Als dit jou aanspreekt, stuur dan gerust een berichtje met foto en je krijgt er van mij enkele terug. Belangrijk is dat er een ontspannen sfeer is, waar NIETS moet, enkel doen wat goed voelt!