Zoeken naar zoekt voor morgen

Uw zoekactie voor zoekt voor morgen leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Milf zoekt fwb 33 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Pittige dame zoekt een fwb
Voor mijn fwb ben ik opzoek naar een dominante big boy, een grote stevige man die goed voorzien is. Iemand die weet van aanpakken, niet beschaamd is en niet bang om wat ruwer en harder te gaan met het nodige respect. Geen SM of andere vreemde toestanden. Een stomende stevige partij zonder al teveel tralala is mijn ding. Ik zoek geen relatie. Discretie is een must voor mij. Ik kan ontvangen en op verplaatsing indien niet tever. Ik ben 32jaar, 1.60m, 57kg, blond, D-cup. Graag reageren met foto en wat uitleg over wat jij zoekt en verwacht.  

Pittige dame zoekt een fwb
19 dagen
Monica 51 jaar Vlaams-Brabant - Oud-Heverlee
Een dame die u voor even alles laat vergeten.
Deze jonge dame(52) getrouwd met een sprankelende persoonlijkheid zoekt een man tussen 50 en 60 jaar van hoger niveau. Ik ben een speelse “girl-next-door” vlot, nieuwsgierig en ondeugend. Kan intens genieten. Ben aantrekkelijke, intelligent en spontaan. Een sociale jongedame met een leuke dosis humor. Hoop hier een man te ontmoeten waar ik me goed bij voel. Waarmee ik het ene moment een serieus gesprek kan voeren om kort nadien lekker gek te doen. Alles discreet. Deze temperamentvolle high-class girl kijkt ernaar uit om samen de realiteit te ontvluchten; van relaxed en romantish tijdens een intiem etentje tot passioneel en ondeugend achter gesloten deuren: op hotel of tijdens een heerlijk wellness moment. Een foto is natuurlijk een pluspunt. Ik kijk uit naar jullie reacties. Monica  
22 dagen
Anoniem 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge dame
Hi lieve Heren, Ikzelf zit in een relatie, maar mis de spanning, opwinding, aandacht etc. Voor vele van jullie waarschijnlijk herkenbaar! Nu ben ik opzoek naar een man die hetzelfde als mij zoekt, iemand die een vrouw weet te respecteren, maar ook discretie is enorm belangrijk! Ben niet zo ingesteld op vleeskeuring, er moet gewoon een goede leuke klik zijn! Zelf ben ik een jonge belgische dame van 28jaar, slank gebouwd en mooie lange haren. Graag reageren met foto, deze zijn in veilige handen en doe ik verder niets mee! Reactie's zonder foto worden niet gelezen. Tot binnekort?