Zoeken naar zonder niklaas

Uw zoekactie voor zonder niklaas leverde 7 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

medisch consult 55 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Orgasmes op de gynaecotafel met inachtname alle preventieve coronamaatregelen
verpleegkundige gynaecoconsultatie, 100% professioneel bezig. Voor medische orgasmerijk consult. Eerst digitale temperatuur infrarood op uw en mijn voorhoofd. U ziet ook mijn temp. Hierna handen wassen volgens de regels, met mondmasker op volgt u mij naar de consultatie. U neemt plaats in je lingerie op de onderzoekstafel. Ik neem pols, bloeddruk en bepaal je zuurstofsaturatie electronisch! = verlaagd bij covid aantasting van de longen. U kan ook mijn O2sat aflezen. Alles moet absoluut safe zijn voor beiden! Hierna preventief borstonderzoek, grondig, heel grondig met stimulatie van je tepels. Dan benen in de beensteunen en intiem onderzoek met steriel medisch speculum. En dan stout genot vibrators in condoom en handen vd doc. in latex handschoenen. zo gaat je lichaam naar enkele zalige orgasmes. Absoluut safe! Discretie gewaarborgd! sint niklaas is GEEN hotspot corona dus alles zo veilig mogelijk. Na de orgasmes terug handen ontsmetten enz... mail vr info GEEN partners erbij!  

Orgasmes op de gynaecotafel met inachtname alle preventieve coronamaatregelen
medischconsult 55 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Mevrouw, staat stout VEILIG medisch onderzoek + happy end op je bucket list
Ik ben verpleegkundige gynaecoconsultatie, 100% professioneel bezig. Voor medische orgasmerijk consult. Eerst digitale temperatuur infrarood op voorhoofd. U ziet ook mijn temp. Hierna handen wassen volgens de regels, met mondmasker op volgt u mij naar de consultatie. U neemt plaats in je lingerie op de onderzoekstafel. Ik neem pols, bloeddruk en bepaal je zuurstofsaturatie electronisch! = verlaagd bij covid aantasting van de longen. U mag ook mijn saturatie aflezen. Alles moet absoluut safe zijn voor beiden! Hierna preventief borstonderzoek, grondig, heel grondig met stimulatie van je tepels. Dan benen in de beensteunen en intiem onderzoek met steriel medisch speculum. En dan stout genot vibrators in een condoom en de handen in latex handschoenen van de dokter je naar enkele orgasmes. Absoluut safe! Discretie gewaarborgd! sint niklaas is GEEN hotspot corona dus alles zo veilig mogelijk. Na de orgasmes terug handen ontsmetten enz... mail vr info GEEN partners erbij!  

Mevrouw, staat stout VEILIG medisch onderzoek + happy end op je bucket list
Medischconsult 55 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Heb nu maar zin als vrouw in enkele zware orgasmes. Hoe hou je het veilig?
Ik ben verpleegkundige vervroegd pensioen, 100% professioneel bezig. Voor medische orgasmerijk consult. Eerst digitale temperatuur infrarood op voorhoofd. U ziet ook mijn temp. Hierna handen wassen volgens de regels, met mondmasker op volgt u mij naar de consultatie. U neemt plaats in je lingerie op de onderzoekstafel. Ik neem pols, bloeddruk en bepaal je zuurstofsaturatie electronisch! = verlaagd bij covid aantasting van de longen. U mag ook mijn saturatie aflezen. Alles moet absoluut safe zijn voor beiden! Hierna preventief borstonderzoek, grondig, heel grondig met stimulatie van je tepels. Dan benen in de beensteunen en intiem onderzoek met steriel medisch speculum. En dan stout genot vibrators in een condoom en de handen in latex handschoenen van de dokter je naar enkele orgasmes. Absoluut safe! Discretie gewaarborgd! sint niklaas is GEEN hotspot corona dus alles zo veilig mogelijk. Na de orgasmes terug handen ontsmetten enz... mail vr info GEEN partners erbij!  
Medischconsult 53 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Consultaties zoals in een ziekenhuis absoluut safe! Door verpleegkundige
Neen ik werk niet op een covid afdeling, maar ik ben wel 100% professioneel bezig. U komt binnen en digitale temperatuur infrarood op voorhoofd. U ziet ook mijn temp. Hierna handen wssen volgens de regels, met mondmasker op volgt u mij naar de consultatie. U neemt plaats in je lingerie op de onderzoekstafel. Ik neem pols, bloeddruk en bepaal je zuurstofsaturatie electronisch! = verlaagd bij covid aantasting van de longen. U mag ook mijn saturatie aflezen. Alles moet absoluut safe zijn voor beiden! Hierna preventief borstonderzoek, grondig, heel geondig met stimulatie van je tepels. Dan benen in de beensteunen en intiem onderzoek met steriel medisch speculum. En dan wordt alles heel stout en brengen vibrators, omhuld van een condoom en de vingers van de dokter je naar enkele orgasmes. Absoluut safe! Discretie gewaarborgd! sint niklaas is GEEN hotspot corona dus alles zo veilig mogelijk. Na de orgasmes terug handen ontsmetten enz... mail vr info GEEN partners erbij!  

Consultaties zoals in een ziekenhuis absoluut safe! Door verpleegkundige
22 dagen
Jim 31 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Welke vrouw heeft interesse?
Ik zoek een slanke verzorgde vrouw (18j tot 28j) om samen toffe en spannende avonden mee te beleven. Iemand uit de omgeving Lokeren, Zele, Dendermonde, Sint-Niklaas, Gent. Ik ben 1m70, slank, kort blond haar en blauwe ogen. Vertrouwen en respect daar mag je op rekenen en dat verwacht ik ook van jou. Ik zal mijn uiterste best doen om ook jou goed te verwennen. Interesse? Stuur mij aub een bericht met foto. Ik reageer dan met een foto van mij.  
28 dagen
Jimmy 38 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Leuke date met iemand uit regio Lokeren, Gent, Sint-Niklaas, enz...:
Ik zoek een vrouw voor een leuke date (slank tussen de 18j en 28j). Samen een daguitstapje doen (bv. naar zee of samen sporten) samen eten en s'avonds leuke dingen doen samen (hoeft geen sex te zijn). Ik zelf ben slank, 1m70, blauwe ogen en blond haar. Ik ben ondertussen al 9 jaar alleen en ik mis vrouwelijk gezelschap. Stuur mij een bericht met foto en jouw voorstel. Ik stuur jou dan ook een foto van mij.  
28 dagen
GoudBruineOgen 22 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Jongeman zoekt gezelschap regio Waasland
Hallo 🙃, ik ben Oliver, ik woon in Sint-Niklaas en ik ben 23 jaar. Ik ben een nette jongeman met klasse en niveau. Qua mijn mentaliteit en karakter ben ik iemand die nerdy, een badboy en een gentleman is. Iemand die zijn hart op de juist plaats heeft. Ik zoek een vrouw van 25 tot 50 jaar met niveau en gevoel voor humor die warm van karakter,openminded en aangenaam is. Iemand om een babbeltje mee te slaan of de dag mee door te brengen. Of als het klikt ook meer ? Alles kan bespreken worden. Laat me weten ;) Mijn stats : 1m78-70kg-normaal gebouwd-zwart haar-goudbruine ogen .....18cmx4cm..... Max. 45jaar in regio waasland-antwerpen-hulst-lokeren.