Zoeken naar zuig*

Uw zoekactie voor zuig* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

zuigerke 42 jaar West-Vlaanderen - Ieper
waar stop ik?
ik rij straks van menen richting diksmuide, waar stop ik om iemand leeg te spelen met handen, tong en mond tot je klaar komt en spuit in mijn mond.  
Mietje 60 jaar West-Vlaanderen - Oostende
2 mietjes
Hey ik ben een 60j mietje 185 cm die een tweelingzusje zoekt om elkaar heerlijk te verwennen. Ik hou om elkaar heerlijk af te zuigen, nylon footjobs en frotten tot we samen spuitend klaarkomen ! Ben jij een sletje die 's namiddags kan ontvangen regio Oostende (+-30km) ? Graag volledige mietjesfoto en whatsapp voor vlot contact.  

2 mietjes
Xxx 48 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Wie zuig ik klaar?
Ben jij hetero,bi of onervaren 20 tot 30j, en zin in een zalige pijp, rimbeurt tot het einde? Jij blijft passief en geniet. Dit zonder veel gedoe en in alle discretie. Interesse? Foto gerief mag.  
Will 54 jaar West-Vlaanderen - Avelgem
Wie zuig ik leeg
Wie zuig ik leeg ik ben in avelgem aan het werk en loop geil en zin om te zuigen wie zuig ik straks leeg  
Tom 32 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie zuig ik klaar?
Op zoek naar een propere man die me kan ontvangen om zich passief te laten klaarzuigen. Discreet en zonder veel gebabbel, ik kom toe, zuig je af en vertrek weer. Ik ben goed uitziende jongeman, sportief en deftig! Tot straks? Reageer met foto van je lul, hopelijk tot zo!  
Jan 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Vaste funbuddy
Ik ben op zoek naar een verzorgde,zorgzame buddy! Iemand die houdt van lekkere sex! Ik zoek voor regelmatig, verzorgd, geen roker, niet ouder dan 50 jaar. Ikzelf hou van zuigen, poppers, en ben zelf versa bttm. Stel jij je voor? Stuur me een berichtje, met foto graag! Ik kan ontv en verpl, regio Brugge St Kruis  

Vaste funbuddy
Sprint 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sportieve jongen zoekt een slanke man vanaf 50+
Is er hier een slanke sportieve man van rond de 50+ die zich wil laten zuigen door een sportieve jongen 1m85 73kg. Zelf mag je geheel passief blijven. Graag slank en verzorgd.  

Sportieve jongen zoekt een slanke man vanaf 50+
Patrick 63 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0471325946
Bottem sletje zoekt man
Deze slanke bi man bottem sletje zoekt een man die ik mag leeg zuigen ik pyp graag diep en ik laat me ook Pypen me Neuken mag je ook maar is geen must ik ben 1m78 63kg 16x4 geen baard snor intiem borst buik kontje tepels gesch ne bottem die my wil leeg zuigen is ook welkom ik ontvang op men werk vanaf 9h tot 15h het is discreet  
Ronnie 64 jaar Antwerpen - Schoten
Ik kom je afrukken en pijpen
Hallo jongens en mannen, ik wil jou graag VANDAAG Woensdag in dorp Schoten, voormiddag, komen afrukken en pijpen ! Jij hoeft niks te doen, passief blijven en genieten ! Wederzijds kan ook indien gewenst. Geen opdringerigheid noch verplichtingen of dominantie, geen extremen enkel rukken en zuigen . Jouw leeftijd looks afkomst ..’ van geen belang, discretie en vooral hygiene daarentegen van grootste belang !! Ikzelf ben slanke verzorgde en gezonde zestiger. Kan enkel verplaatsen in deze opgeving. Laat gauw iets weten  
Zuiger 33 jaar Limburg - Bocholt
Speld in een hooiberg
Ik zoek al een ruime tijd een vaste spuitlul om regelmatig leeg te zuigen. Dit kan ook enkel tussen 06:00 en 06:20. Ik werk met de vaste nacht en heb regelmatig zin in zaad. Zowel hygiëne als discretie zijn gevraagd en geboden. Antwoord liefst met meer als 1 zin. Stats en foto zijn altijd welkom.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10